Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

pomocy z laptopenm

resyfgvh

Pytanie

Opublikowano

mam zepsutego laptopa... kiedys podlaczylem do pradu i siedzialem na internecie a potem sam sie wylaczyl (byla wyjeta bateria) i kiedy probowalem go podlaczyc do ladowania nie chcial sie ladowac... laptop dziala normalnie ale tylko na bateri a kiedy chce podlaczyc zasilanie nie laduje sie a bez baterii na samym zasilaczu nie chce sie wlaczyc :(
oddalem go informattyka i mowil ze zasilacz jest spalony i mogl zrobic zwarcie na plycie glownej ... a moze to cos innego sie stalo ? ile taka naprawa kosztuje ile trwa i czy wogole jest mozliwa?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro laptop działa, to wymiana zasilacz powinna pomóc.

Najlepiej sprawdź u kolegi, czy na podobnym zasilaczu się ładuje, jak tak to kup nowy i tyle.

problem jest taki ze nawet na takim samym dobrym zasilaczu nie chce sie wlaczyc... nawet baterii nie chce ladowac

Opublikowano

Jeśli płyta walnela to nie wiem czy jest sens naprawy. Jeśli masz gwarancje to oddaj. Myślę ze kilka stów cię skasuje.

1390831561-U140955.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...