Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dziwny pistolet

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nosferatu jest lepsze i koniec.

Dodatkowo ea ma granatowy beret i koszulkę

Opublikowano

Krążą nawet legendy, że kiedyś grali w tę grę!

Są 3 bronie o tych samych statach, tylko innych skinach, scatter, nosfer i Easy, tak o, żeby były :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

To znak. Zrobiłeś zdjecie? Byś miał co wnukom pokazywać, spotkanie pracownika ea swag <3333.

Oczywiste, że to w żartach, ale no nie piszemy niemieckich gestow, więc humor musi być :D

Krążą legendy, że kawałek easy ma o 0,05 dmg na dalekie, beret alarm o snajperach, a koszulka armor 10hp.

A te 3 rzeczy to +3 do respa na dzielni( wśród graczy) xD

Opublikowano

Krążą nawet legendy, że kiedyś grali w tę grę!

Są 3 bronie o tych samych statach, tylko innych skinach, scatter, nosfer i Easy, tak o, żeby były :P

To juz przeszlosc :D

Dawno dawno temu widzialem jednego na servie w moherowym berecie i mial nick EA-.........

i chyba jeszcze mial inne ubranko

tak ze legenda prawdziwa :P

Opublikowano

To jak się chwalimy, że ich widzieliśmy to dzisiaj na jakimś serwerze only oman widziałem 30 level w takim stroju jak piszecie,latał z a-91 z m145 i mial nick zaczynający się na andy.. ;)

Opublikowano

Pracownicy studia easy mogą mieć wszystko, nawet l85 +3 lub edytować swmój lvl. Zauważyłem że niektórzy mają czysty lvl 25 i bronie +3.

Opublikowano

Pracownicy studia easy mogą mieć wszystko, nawet l85 +3 lub edytować swmój lvl. Zauważyłem że niektórzy mają czysty lvl 25 i bronie +3.

W tej opcji poprostu mogli mieć konto od początku, przed statystykami, a teraz wrócili do gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...