Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Assassins Creed Black Flag

Dada1710

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałeś uruchomic jako administrator?

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Polecam do supportu Ubisoftu napisać, mi pomogli za pierwszym razem. Tutaj Ci zapodam porady jakie mi dali, może się Tobie przydadzą.

1. Proszę wyłączyć wszystkie programy, które pracują w tle, a następnie proszę usunąć wszystkie pliki z folderu TEMP.

Dokładne instrukcje znajdują się na poniższej stronie internetowej:

Tytuł odpowiedzi: Jak wyłączyć wszystkie programy, które pracują w tle? Jak usunąć wszystkie pliki z folderu TEMP?
Łącze odpowiedzi: http://ubisoft-pl.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft_pl.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14041

2. Proszę założyć nowe konto użytkownika systemu Windows a następnie proszę o przetestowanie gry za jego pomocą.

3. Proszę usunąć plik Assassin4.ini z folderu Dokumenty/Assassin's Creed IV Black Flag a następnie proszę o ponowne przetestowanie gry.

4. Proszę upewnić się że posiada Pan najnowsze sterowniki do karty graficznej.

5. Proszę spróbować uruchomić grę korzystając z karty graficznej Nvidia raczej niż Intel HD. Aby tego dokonać proszę kliknąć prawym przyciskiem myszy na skrócie gry lub na jej pliku .exe a następnie z menu proszę wybrać opcję uruchomienia gry za pomocą procesora wysokiej wydajności Nvidia.

5 punkt pomógł akurat mi ponieważ mam Laptopa z dwiema kartami (jakiś intel zintegrowany+gtx670m).

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...