Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanko] wow

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!!!!!

bardzo spodobała mi się ta giereczka i mam pytanie - do którego lvl/ile dni mogę grać za free?

Opublikowano

Do 20 lvl jest f2p. Oczywiście mówiąc o globie. Jest masa privów.

sygnaveu.jpg

Potrzebujesz pomocy? Pisz.

GG: 1095954

Opublikowano (edytowane)

Tak jak kolega wyżej napisał. Na trialu możesz grać tylko do 20lvl'a ( czas nieograniczony ) lecz nie możesz np zapisać się na instancje, zablokowany trade itd.

Jak będziesz chciał pograć dłużej to za 42zł masz battlechesta, który ulepszy Ci konto od razu do Cata ( 85 lvl ) i będziesz miał 30dni gratisowo.

ps. pw to Ci linka podeślę do sklepu.

Edytowane przez Shield
Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał. Na trialu możesz grać tylko do 20lvl'a ( czas nieograniczony ) lecz nie możesz np zapisać się na instancje, zablokowany trade itd.

Jak będziesz chciał pograć dłużej to za 42zł masz battlechesta, który ulepszy Ci konto od razu do Cata ( 85 lvl ) i będziesz miał 30dni gratisowo.

ps. pw to Ci linka podeślę do sklepu.

Mozna zapisywac sie na insty co do ogarniczen:

Maksymalny poziom postaci to 20

Limit 10 złotych monet na postać

Umiejętności rzemieślnicze mogą być wytrenowane maksymalnie do 100 punktów.

Brak możliwości handlu poprzez dom aukcyjny, skrzynkę pocztową lub bezpośrednio z innym graczem.

Brak dostępu do publicznych kanałów chatu. Można się komunikować używając tylko kanałów /say, /whisper lub /party.

Postacie nie będą mogły zablokować zdobywania doświadczenia.

Postacie nie będą mogły stworzyć nowej lub przyłączyć się do istniejącej gildii.

Postacie nie mogą pisać za pomocą /whisper do innych postaci, jeśli nie zostały dodane do listy znajomych lub nie otrzymały jako pierwsze wiadomości /whisper.

Postacie nie mogą zapraszać innych do drużyny.

Chat głosowy jest zablokowany na kontach Starter.

Serwery z kolejkami będą w pierwszej kolejności logować graczy z pełnymi opłaconymi kontami.

Funkcje Real ID są zablokowane na kontach Starter.

Postacie nie mogą brać udziału w Pet Battles.

Konta starter nie mogą korzystać z usług dla postaci (zmiana frakcji, transfer postaci itp.)

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano (edytowane)

Hmmmm, no za moich czasów jak grałem na trialu to instancje były zablokowane, więc możliwe że się coś pozmieniało :)

Edytowane przez Shield
Opublikowano

Mozna zapisywac sie na insty co do ogarniczen:

Maksymalny poziom postaci to 20

Limit 10 złotych monet na postać

Umiejętności rzemieślnicze mogą być wytrenowane maksymalnie do 100 punktów.

Brak możliwości handlu poprzez dom aukcyjny, skrzynkę pocztową lub bezpośrednio z innym graczem.

Brak dostępu do publicznych kanałów chatu. Można się komunikować używając tylko kanałów /say, /whisper lub /party.

Postacie nie będą mogły zablokować zdobywania doświadczenia.

Postacie nie będą mogły stworzyć nowej lub przyłączyć się do istniejącej gildii.

Postacie nie mogą pisać za pomocą /whisper do innych postaci, jeśli nie zostały dodane do listy znajomych lub nie otrzymały jako pierwsze wiadomości /whisper.

Postacie nie mogą zapraszać innych do drużyny.

Chat głosowy jest zablokowany na kontach Starter.

Serwery z kolejkami będą w pierwszej kolejności logować graczy z pełnymi opłaconymi kontami.

Funkcje Real ID są zablokowane na kontach Starter.

Postacie nie mogą brać udziału w Pet Battles.

Konta starter nie mogą korzystać z usług dla postaci (zmiana frakcji, transfer postaci itp.)

Nie można komunikować się przez say. Ludzie nie widzą co piszesz do nich, sam to przerabiałem. A gadać na whisper możesz tylko, jeśli ktoś do ciebie pierwszy whisper walnie.