Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack Pomoc!

xMCKx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt nie bedzie sie zalil przeciez widac ze nie ma wira ^^ Poprostu ktos proboje zdobyc slawe na YT ... pewnie ma z 5 kont i pisze te komentarze a tacy jak autor tematu odrazu wierza .

PS:Widzialem na tym forum jakis inny temat o tym samym TH wiec po co kolejny?? tam wszystko wyjasnione

sygnaj.jpg
Opublikowano

Japierdole widac ze to nie fake.Dobra zamknijcie ten temat i tyle ja kurwa sie kiedys dowiem jakie haslo zobacze czy to gowno dziala jak zadziala to wam ss z eq pokaze albo nagram film zeby wam oczy wychodzily.

A ja nei widzialem tematu

Opublikowano

Jak by nie widać konta są podobne.... Kolęs porobił kilkanaście kont żeby sławe zdobyć. Faek!!

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

MrMisiek widac ze tylko on tu kurwa mysli ! Pierdole kasuje to gowno

Myśli ?? hah to mnie rozbawiles.. bo stracil 11zl na cos co nie dziala ?? Tak twoim zdaniem wyglada czlowiek myslacy?? to powodzenia ci zycze

sygnaj.jpg
Opublikowano

Stracił, ale wie na co i gdzie, a ty stracisz i tylko będziesz mógł dawać się dymać po kątach...

Opublikowano

No to mi dowaliles... ale przypominam tylko ze to nie ja trace pieniadze na jakies byle gowno ktore Jest 100%-towym FAKE(wnioskuje to po komentach na YT oraz dyskusji na MPC) . Po za tym z takimi odzywkami to nie domnie. Widze ze wielki z ciebie zwolennik Yanghakow itp... Ile razy juz doladowales komus nieswiadomie sm ?? ^^ Na mnie chcesz wyladowac emocje? Prosze bardzo sluze ramieniem.

PS: nie wysylam sms-ow na cos co jest podawane na forach ew. YT...

sygnaj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...