Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zostawić postaci w bezruchu...

Groxiu1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, a więc mam taki problem. Wcześniej nie jasno go określiłem, więc przejdę do rzeczy.

Ostatnio zrobiłem format dysku, zainstalowałem new windows i wszystko pięknie działa tylko nie metin.

Mogę grać normalnie, jednak gdy zostawiam postać w bezruchu na kilkanaście sekund zza dnia (w nocy o dziwo tak nie mam, ani w innych grach bez względu na porę) - postać się zawiesza. Wygląda to tak:

Miał ktoś tak może i wie co z tym zrobić ? Sterowniki do grafy najnowsze, do płyty głównej najnowsze. Wszystkie stery najnowsze. Włączyłem funkcje "Telnet" i nic. Priorytet na najwyższy. PRoblemów z innymi grami nie mam -,- tylko z metinem.

O sprzęcie gadać nie będę bo jest b.dobry i na pewno wina nie leży po stronie sprzętowej. BF4 działą na wysokich w HD luzem.

P.S - problem występuje zarówno na windowsie od szwagra jak i od kolegi...

Dodam, że przy małej ilości ludzi wszystko śmiga, ale przy większej laguje mimo braków skoku pingu, bez obciążenia procka, grafy. NIC.

io7e.jpg

Opublikowano

Po 1. link daj w code.

Po 2. Nie wiem co chciałeś tym filmem ukazać, gdyż nie ma na nim żadnego laga.. gra chodzi płynnie, postacie się ruszają, wszystko sobie biega.

Opisz dokładniej, bo film nic nam nie mówi (przynajmniej mi).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Po 1. link daj w code.

Po 2. Nie wiem co chciałeś tym filmem ukazać, gdyż nie ma na nim żadnego laga.. gra chodzi płynnie, postacie się ruszają, wszystko sobie biega.

Opisz dokładniej, bo film nic nam nie mówi (przynajmniej mi).

Poruszają się ? postac i wszystko wokół stoi i dopiero gdy się poruszyłem to nagle wszystko się odlagowało. Dobre oczy

io7e.jpg

Opublikowano

Nie ma to jak czekać na odp 12 dni i tak naprawdę 0 pomocy, pomógł bym ale nie miałem takiego problemu. To jest tylko na jednym serwerze metka czy na każdym? Bo wina może leży po stronie serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...