Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Applying patch zatrzymuje sie na 100% i nic sie dalej nie dzieje

magorion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Applying patch zatrzymuje sie na 100% i nic sie dalej nie dzieje. Probowałem na rozne sposoby to naprawić. Uruchamialem jako admin ze zgodnoscia, usuwałem pliki takie jakie nalezalo wedlug supportu, bawilem sie atrybutami folderow. NIC nie pomogło. Patcher cały czas stoi majac 100% paska downloadu, zaś przycisk PLAY jest nieaktywny. Bardzo prosze o pomoc jak rozwiazac ten problem. Nie ma mowy o reinstallu gry, ponieważ pobieranie zajelo by mi około 30h.

Opublikowano

Musisz uruchomić patchera z konsoli cmd, znajdziesz dzięki temu plik, którego brakuje.
Kopiujesz plik od znajomego, czy ktoś Ci uploaduje, po czym znowu odpalasz launchera przez konsolę i działa :)

Jak uruchomić patcher przez konsolę masz tutaj:

https://tera-support.enmasse.com/app/answers/detail/a_id/545/~/patch-progress-stuck-on-applying-patch

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...