Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[*] Tragedia dla fanów filmu:Szybcy i wściekli [*]

IstnyLan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paul Walker nie żyje! Aktor znany z serii Szybcy i Wściekli miał 40 lat. Jak zginął?
Paul Walker nie żyje! Aktor znany z serii Szybcy i Wściekli miał 40 lat. Jak zginął odtwórca roli policjanta w Fast And Furious?

Paul Walker był uczestnikiem wypadku samochodowego. Zginął podczas jazdy próbnej nowym porsche prowadzonym przez jego kolegę. Auto uderzyło w drzewo i wywiązał się pożar. Zanim na miejsce dotarły ekipy ratunkowe, samochód był już prawie całkowicie spalony. Obydwaj pasażerowie zginęli na miejscu.

>>> Aktorzy z Szybkich i Wściekłych oraz przyjaciele składają hołd Paulowi Walkerowi na Twitterze.

Wszyscy w Universalu jesteśmy załamani. Paul był jednym z najbardziej lubianych i szanowanych członków naszej rodziny przez ostatnie 14 lat. Ta strata to katastrofa dla nas, dla wszystkich zaangażowanych w pracę nad filmami z serii Szybcy i Wściekli oraz dla niezliczonych fanów. Przesyłamy nasze najgłębsze i najszczersze kondolencje rodzinie Paula. - takiej treści oświadczenie wydał Universal, wytwórnia filmowa z którą związany był Paul.

Walker był znany głównie z roli policjanta Briana O'Connera w serii Szybcy i Wściekli, ale występował także w serialach takich jak Dotyk Anioła czy Who's The Boss oraz w filmie Miasteczko Pleasantville. Nie wiadomo jeszcze, czy w związku ze śmiercią Briana premiera Szybkich i Wściekłych 7, planowana na wiosnę 2014, zostanie przesunięta. >>> Paul Walker nie żyje. Czy będzie film Szybcy i Wściekli 7?

[*]

Los każdego znas jest przesądzony nie zależnie kim jesteśmy, jakie mamy stanowisko.

Tylko jedno mnie dziwi. Dlaczego ci dobrzy odchodzą tak szybko a ci źli żyja długo...

icon.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serio?

Zginął wczoraj, a Ty obudziłeś się dopiero dzisiaj o 18.

Były już takie tematy, niemniej jednak - szkoda człowieka, bardzo.

Wiem że wczoraj zginął.

I wgl dopiero siadłem na laptopa.

Bo nie jestem ,,NouLajfem,,

I nie widzę takich tematów.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

szkoda gościa, jednak co za ironia że odtwórca roli super kierowcy-gliny pędzącego po pareset na godzinę wozem bez najmniejszego problemu zginął w wypadku drogowym :(

Opublikowano

Nie lubiałem go jakoś specialnie, aktorem też jakimś wybitnym nie był. Ale śmierć to śmierć, szkoda mi go tak jak każdej innej osoby. Głupota zabija.

Też stawiam z bajerami.

{*}.

Opublikowano

Szkoda człowieka jak każdego innego. To, że był aktorem to mam za nim płakać? Był on takim samym człowiekiem jak każdy inny, to że "Bóg" dał mu troszkę więcej talentu to nie znaczy, że ma być "żałoba" jakaś.

Zwolnij kierowco! Prędzej czy później się nie uda i tragedia i właśnie taki przypadek nastał.

W sumie to nie on jechał ale cóż zdarza się najlepszym.

Opublikowano

Zamiast stawiać ze znicze poszlibyscie do kościoła czy cerkwi się pomodlić.
Śmierć Paula to wielka strata dla wytwórni filmowej, był bardzo dobrym aktorem.

Ride or Die, Rest in Peace. ♥

Opublikowano

Co mnie on obchodzi, aktorow jest tysiace lepszych od niego i ciagle ktos umiera. Ja tam sie zloszcze ze moze Szybkich i Wscieklych 7 nie byc, a ma byc ze Stathamem :(

sstwc.jpg

Opublikowano

Ludzie ciągle się rodzą i umierają... są tysiące aktorów i muzyków o których nawet nie wiesz a mogli umrzeć wczoraj, tydzień temu, rok... a jego zapamiętałeś tylko dlatego że powiedzieli o tym w tvn 24 (telewizji nie dla Polaków) i robią durne fanpejdze na facebooku które osiągają już kolosalne sumy ''lubie to'' a po jutrze i tak tam będą same reklamy :)

Pomylił film z rzeczywistością... chciał sie popisać a zapomniał o tym że teraz nie stoi z nim armia lekarzy.

//edit i te kurna żałosne e-świeczki... po uja to pisać;)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...