Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Strzałka w heli

lakerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy oni znowu spieprzyli strzałkę oznaczającą u co-pilota w heli przy okazji ostatniego update'a ?

Czy tylko u mnie ona nie działa. Flara medyka też teraz gorzej działa.

Opublikowano

Tak to, że dawniej jak ją rzuciłem to mnie za każdym razem respiło na flarze a teraz to jest loteria raz wywala mnie w bazie albo przy innej fladze a niekiedy raz za razem respi na flarze.

Opublikowano

Nie rozumiem, jak można używać strzałek w heli XDDDDDD Przecież ja tym tylko raz trafiłem, a gram może 2 lata? 1,5 roku? :D Według mnie, ona nigdy nie działała :D

Opublikowano

@Up.

Przydaje się, jak latasz sam w helce, gdy leci na Cb wrogi apach, to możesz dać szybko f2, wystrzelić w niego strzałkę, f1 i wystrzelić rakiety PPanc (ale to oczywiście jest dla noskilli i rakiety ze strzałki nie zawsze trafiają, więc polecam strzelanie normalne).

Co do flary, to tak się bronią przed bugowaniem jej, że musisz wywalić gdzieś na otwartej przestrzeni, żeby zadziałała, sad but true ;x

436951440626370320491.png

Opublikowano

@Up.

Przydaje się, jak latasz sam w helce, gdy leci na Cb wrogi apach, to możesz dać szybko f2, wystrzelić w niego strzałkę, f1 i wystrzelić rakiety PPanc (ale to oczywiście jest dla noskilli i rakiety ze strzałki nie zawsze trafiają, więc polecam strzelanie normalne).

Co do flary, to tak się bronią przed bugowaniem jej, że musisz wywalić gdzieś na otwartej przestrzeni, żeby zadziałała, sad but true ;x

Mi się tam zdarza bez namierzania trafić PPanc. Wystarczy celować trochę nad Helikopter wroga.

Opublikowano

Mi się tam zdarza bez namierzania trafić PPanc. Wystarczy celować trochę nad Helikopter wroga.

To dobrze, ja mam większość helek na 2 hity ;)

I taki tip, od pewnej wysokości nie widać, gdy wróg wystrzeliwuje ppanc, więc można śmiało naparzać.

Co do strzałki, to spróbuj pierw trafić coś z działka, jak trafisz, to dopiero wal naprowadzanie, zawsze Ci wejdzie :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie rozumiem, jak można używać strzałek w heli XDDDDDD Przecież ja tym tylko raz trafiłem, a gram może 2 lata? 1,5 roku? :D Według mnie, ona nigdy nie działała :D

mi się przydała na dragon valley ponieważ walczyłem z przeciwnym heli i nie mogłem go trafić więc przełączyłem się na 2 miejsce tam gdzie jest strzałka namierzyłem go wróciłem do 1 miejsca w heli użyłem lpm i zabiłem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...