Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry MMO

leoniadas12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam gry mmo nie musi byc po polsku, wazne zeby byla 3d, bez p2w i nie jakies azjatyckie scierwo i fajnie by bylo gdyby w tej grze mozna bylo budowac swoje buildy tzn. sami wybieramy swoje talenty rozdajemy pkty w statystyki itp, zeby tez byly rozbudowane profki tzn alchemist cooking itp, no i nie 4 klasy na krzyż z czego cala populacja gry gra albo wojem albo magiem fajnie by bylo jak by tez nie bylo pustek na serwie. nie musi byc grafika jakas omg lol wtf awesome moze byc grafika na wzor nawet nie wiem lineage2

Opublikowano

mam,gra swietna ale nie na mojego kompa, nawet na najslabszej grafice mi laguje ;/ jakies jeszcze propozycje?

Najlepiej podaj parametry twojego sprzętu, lepiej będzie wtedy znaleźć grę.

Opublikowano

Intel{r} Core {TM} 2 CPU

4300 @ 1.80GHz

1.81GHz, 2,00 GB RAM

Na tym sprzęcie będzie ciężko odpalić jakąkolwiek dobrą grę.

Proponuję grę poprzez przeglądarkę, np. Drakensang Online.

Opublikowano

Allods Online da rade lecz w stolicy frakcji możesz mieć ściny, nie patrz na to co mówią ludzie o tutejszym ISie .... jeżeli masz czas możesz wszystko zdobyć za freee WSZYSTKO a o to właśnie chodzi w MMO im więcej czasu spędzasz nad grą tym jesteś większy kox, i nie chodzi tutaj tylko o itemki oraz LvL, gra spełni twoje oczekiwania, jeżeli znasz Angielski to polecam pobrać ENG klienta [ może nie od razu lecz jak już troche ogarniesz system, bo allods ma 1 europejski serwer ]

polecam ci jeszcze RoyalQuest lecz dopiero na dniach zobaczymy CBT polskiej wersji tez sprosta twoim oczekiwaniom

albo poszukaj gry na przeglądarke na FB jest pełno gier typu H'n'S które sprostają twoim oczekiwaniom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...