Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak opanować nerwy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój temat z samosi zniknął w ciągu kilku minut, bo ciągle napływają nowe i se pomyślałem, że tutaj założę. Jak opanować nerwy, bo gram w counter strike global offensive i każdy mnie jedzie, nawet taki mój kolega, low, który nigdy nie miał styczności z fps'ami, a ja w 1.6 grałem bardzo dużo i skylla miałem, a tutaj gówno ugrywam. Jestem tak wku*wiony, że normalnie nie mogę opanować się. Powiecie, że to tylko gra, ale u mnie to jest taki odruch.

PS. Meliski nie mam, a w niedziele nie znajdę u mnie czynnego sklepu, a z resztą i tak by mi się nie chciało dupy z domu ruszyć.

Opublikowano

poprostu,głęboko oddychaj i nie myśl o tym

robie tak kiedy strace gola w Fifie i wale padem w głowie,kiedy głowa zaczęła mnie boleć to poprostu zacząłem głęboko oddychać i nie myśleć o tym i jak narazie pomaga :D

15161440ZBaq47Po.gif

Opublikowano

zagraj w lola ta gra odpręża albo inne moba

Ta szczególnie jak mam team cały polaczków.

Przypierdol sobie dobrego jointa, mi zawsze pomaga i potem chill na maxa jest..

To załatw mi xD.

Opublikowano

Wyjdz na dwór ;), lub zagraj w coś co cię odpręży przez kilka minut... idz zjeść potem siadaj do csa :'D

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Wydaje Ci się. Tak naprawdę to chciałbyś nie panować nad nerwami, ale tak nie jest.

Mi przeważnie pomagało mieszanie graczy z błotem i wyzywanie ich matek.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

no zapal blanta jak muł ci złapie to będziesz w niebie :D

a jak nie wiesz skąd wziąć popytaj kolegów na pewno ktoś pali ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli przejmujesz sie czymś nierzeczywistym to może pora wybrać się do terapeuty.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No może i tak, ale jak wyrwę deada, później kolejnego i jeszcze jednego, a kille nie wchodzą mimo wielu strać 1vs1, które przegrywam to nerwy mi same puszczają. Jak dobrze mi idzie to wiadomo jestem bardzo spokojny i wyluzowany.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=ntWYsV7eHxA

Your argument is invalid.

Swoją drogą na opanowanie nerwów no cóz, ja spokojny człowiek jestem wiec się usmiecham i wyobrazam sobie jak wylewam komuś na jaja płynną rtęć.

jakis fetysz plynna rtec na jaja to podnieca twojego partnera? btw fajna wyobraznia

@topic

uspokoj mysli nie mysl przez chwile o niczym to pomaga

Opublikowano

Graj najwyżej 1-2 godziny dziennie, a prawdopodobnie nie będziesz się tym tak przejmował.

Dobre wyniki to nie wszystko. Liczy się radość z gry.

Pewnie zaczynasz się denerwować, a później przez nerwy gorzej grasz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Też miałem z tym problem i w sumie mam do dzisiaj. Szczególnie jak gram w smite'a z randomami, wtedy sąsiedzi słyszą przez ściane piękne wiązanki no i nie jedna myszke rozwaliłem o ściane z czego w cale nie jestem dumny :P

Z gry masz czerpać przyjemność a nie się wkur***ć więc albo poszukaj serwera dla początkujących, potrenuj jakiś sport np siłka lub trzaśnij sobie piwko na rozluźnienie w czasie gry.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...