Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ghwww Dt Run

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie gram ninją i zawsze gdy już dojezdrzam na koniec runa (toznaczy do kowala) to albo mnie wywala albo niemoge nic ulepszyc, to dlatego ze gram na spolszczeniu czy z jakiego powodu ;/

Bardzo proszę o pomoc

Opublikowano

możliwe że dlatego.

Spróbuj na chińskim cliencie :) I powinno być wszystko ok.

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

jeśli cie wywala (powód za dużo ludzi na serwie lub ktoś zbugował DT) to ,że nie możesz ulepszyć jest powodowane tym iż dużo ludzi wali w Elite króla demonów (5 piętro)i wtedy się buguje kowal i bye bye nic nie ulepszysz <_<

MPCForym.PL

-=¦===============¦=¬

¦ ----- Fajna Sygna?-----¦

L=¦===============¦=-

MPCForym.PL

Wennor!

MPCForum4ever

103 posty ^ ^

LT=====================TL

L+- Wennor Sygna;) 26/05/2010r. L+-

-=======================-

Opublikowano

wywala na 75% jestem pewny że z powodu dużej ilości ludzi albo masz słabego neta mnie tez tak wywala .

aha działa wam serwer ja mam błąd albo twoje konto jest już połączone dopiero po chwili jak wejdzie na postać i ją wybiorę to mnie wywali .....

a chińczyk działa ma ktoś działające spol ?????????? s2

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Więc tak po 1 proszę o nie pisanie Nazwy serwera ponieważ przybywa na niego coraz wiecej osob co jest powodem laggow a co do tematu to jest to jak nie mozesz ulepszyc poniewaz kowal zostal ubity przed wybiciem cales sali ... czesto to robia chiniole jak ida na ripka bo szkoda im czasu po 2 wywala cie bo jest za duza odleglosc od Polski do Chin po 3 poniewaz ze ponad 75% osob leci na chackach w dt ^^ albo ktoś ma konia przywołanego i wystarcza ^^

Opublikowano

Po 1 jezeli masz duze lagi w DT radzil bym stac kolo scainy lub w niej

Po 2 jezeli juz jestes na 5 pietrze to musicie najpierw krola wziasc w sciane/odciagac zeby go ubic ostatniego bo sie kowal zbuguje jak odrazu go ubijecie czyli najpierw moby!

Po 3 jezeli sa jakies noobki na koniach to mozecie pomazyc o kowalu.. bo DT sie buguje i albo nie przenosi na next pietro albo wywala all z DT :P

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno