Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ad sion

SzybkiRej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sion AD jest nawet,nawet dobry(wg. mnie jest świetnym pickiem od 15-29 lvela).Ma stuna,wysoki life steal,prędkość ataku oraz shielda.

Opublikowano

AP sion dostał nerfy i juz nie jest tak mocny jak kiedys. Imo teraz sion jest ogólnie słaby, ale robienie go pod ad na pewno w tym momencie ma większy sens niż pod ap. :)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Narazie granie sionem jest bezsensu bo jest bardzo słaby. Ale pewnie jego dzień kiedyś nadejdzie.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

ad sion jest jak master- focus i nie zyje

ap sion jest lepszy wedlug mnie - robi dmg z lb i jakas tam przezywalnosc

osobiscie wole ap ale kazdy jest slaby

­

Opublikowano

Wydaje mi się, że ogólnie nie opłaca się zbyt grać Sionem, ale jeśli już AD better than AP : )

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Sion jest bardzo potężną postacią.

Healuje sojuszników na ulcie, ma range stune, tarcze i zwiększenie ad i stackowanie HP

bardzo fajny pick, jednak już rzadki :)

1390848731-U997276.png

Opublikowano

Sion ad moim zdaniem jest teraz nieco gorszy niż ap, mimo to że ap dostał nerfy, nawet jeśli jesteś nafeedowany 1-2 stuny i cie nie ma ;/

Opublikowano

Gralem ostatnio z Sionem Ap, tarcza 2x zycia jak masz i jestes nie do zabicia, wchodzisz focus i wychodzisz...

Lecz Ad tez by byl dobry, ale mysle ze na Jungli :D Btw-Stun, leczysz swoich. Dobra jungla ^^ + Stackowanie Hp na spokojnie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano
tarcza 2x zycia jak masz i jestes nie do zabicia

Którą można zbić w ułamek sekundy bo o ile się nie mylę to bardzo łatwo ja przerwać jakimś CC'kiem.

Według mnie dziś sion pod AD ma większy sens niż pod AP, ale musi on wysnowballować się bo inaczej jest słaby.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...