Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] czy moge grać w wowa bez mop?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sobie kupic battlechesta

To jest ukryta treść, proszę

Moje pytanie brzmi czy moge grac w wowa na dodatku cataclysm bez Mopa czy żeby grac na globalu musze mieć wszystkie dodatki do wowa?

a11176.jpg

Opublikowano

Jeszcze pytanie czy jak mam wowa z priva 4.3.4 to moge zmneinić realmlist i będe mógł grać na globalu czy musze pobierac od nowa całego wowa?

a11176.jpg

Opublikowano (edytowane)

A poda ktoś ten realmist globala? I jeszcze gdzie polecacie kupować przedłużanie abonamentu? I ogólnie jak mi sie spodoba gra to opłaca się kupować mopa później? Słyszałem ze nawet jak mam cata to moge grać pandarianem ale nie moge grać monkiem. A jak z talentami? Czy ludzie co mają cata też już mają talenty z mopa?

Edytowane przez Domenis

a11176.jpg

Opublikowano

Przedłużanie abonamentu normalnie prepairami . No jeżeli Ci sie spodoba to tak , teraz jest promocja że MOP jest za 40 zł a kosztował 70 zł . Talenty są takie same . Pandą można grać nawet na trialu .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Możesz grać spokojnie na cata... ograniczony masz tylko lvl cap ( 85 ). Jak się zdecydujesz na zakup battlechesta to daj znać, podeślę Ci linkacza do sklepu w którym ceny są mniejsze niż na allegro. Kupuje u nich pre-paidy i sobie chwalę :)