Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skrypt nie dziala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego to niedziała?

command vip
trigger:
send "&bVip &6Cena 7.38 zl z vat - 30 dni."
send "&2Otrzymuje diamentowa zbroje, diamentowe narzedzia, 10 diamentow, 10 szmaragdow, 10 sztabek zelaza oraz zlota, 5 zlotych jablek i 150 poziomu doswiadczenia."
send "&6Wyslij sms o tresci &2 **** &6na numer &27******&6, kod poaj wlascicielowi serwera."
Te gwiazdki to nr i tresc sms jak cos dlaczego on nie dziala? wpisuje na serwerze /vip i daje enter i nic sie nie wyswietla dlaczego kto ten skrypt poprawi?
Opublikowano

command /vip:

trigger:

send "&bVip &6Cena 7.38 zl z vat - 30 dni."

send "&2Otrzymuje diamentowa zbroje, diamentowe narzedzia, 10 diamentow, 10 szmaragdow, 10 sztabek zelaza oraz zlota, 5 zlotych jablek i 150 poziomu doswiadczenia."

send "&6Wyslij sms o tresci &2 **** &6na numer &27******&6, kod poaj wlascicielowi serwera."

Opublikowano

Bardzo Ci dziękuje. A co zmieniłeś w nim tabulacje?

Bo jak ja zapisze w Notepad ++ v6.5.1 to taka tabulacja jest dlaczego to się tak robi?

Opublikowano

Pamietaj jak robisz komende musisz dac "/" i po komendzie ":"

Mam nadzieje, ze oto ci chodzi :D

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

Nie, nie skapłem się z / jak go wkleiłem po prostu mam notepad2Pl i Notepad++ 6.5.1 i mi zapisuje to co napisałem w Notepad 6.5.1 w Notepad2Pl nwm czemu i ta komenda /vip działa ale wiadomości sie nie wyswietlają a jak skopiowalem to co PiratJaskiniowy napisal te poprawe to dziala a dlaczego moj skrypt nie dzialal? srry że nie pisze ą,ś,ę,ł bo nie mam czasu

Opublikowano

Bardzo Ci dziękuje. A co zmieniłeś w nim tabulacje?

Bo jak ja zapisze w Notepad ++ v6.5.1 to taka tabulacja jest dlaczego to się tak robi?

Dodałem ukośnik przed nazwą komendy i dwukropek po niej.

command vip zmieniłem na command /vip:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...