Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowicze

Jestem BallTaz0r i od niedawna zaczalem prowadzic tutorialowy kanał na youtube z tematyki League of Legends. Na moich poradnikach z lola, ktore sa prowadzone w formie lets play przedstawiam glownie mechanike gry danych champow oraz jak ja oraz inne plusy wykorzystac w walce z przeciwnikami czy to na lini czy w teamfightach . Dodatkowo daje ogolne tipy dotyczace calego ogolu tej gry dla zarowno niedoswiadczonych graczy jak i dla tych bardziej zawaansowanych.

i Tutaj pojawia się moja prośba, nie chodzi mi w zadnym stopniu ( no moze troche :P ) o rozpromowanie kanału tylko byscie wyrazili swoje opinie czy wg was robie to w odpowiedni sposob, czy jest cos ( a na pewno jest ) co moznaby bylo zmienic albo mozecie mi napisac tak samo jakies ogolne porady co do nagrywania na tuby poniewaz jeszcze wczesniej nigdy tego nie robiłem.

Ogolnie celem mojego kanału, wiem ze byc moze jest to troche banalne, ale była i dalej jest idea o stwrzeniu polskiej społecznosci ( moze nawet uzyje slowa rodziny) league of legends, ktora bedzie zadowolona ze swojej opiniu, ktora teraz jesli chodzi o polskich graczy nie jest zbyt zadowalajaca, zwiekszenie poziomu oraz myslenia w tej grze polskich graczy oraz polepszenie rowniez relacji pomiedzy naszymi graczami bo pewnie czesto jestescie swiadkami flamu miedzy polakami.

Takze daje wam link do kanału i licze na waszą pomoc, opinie i porady :)

http://www.youtube.com/channel/UCU4GP2dz0OiRclWB910S43g

Opublikowano

Dzieki za rade, fakt ze jeszcze nie mam wprawy w mówieniu o tym co sie dzieje w grze w momencie kiedy sie skupiam bo jest teamfight czy inna sytuacja wymagajaca skupienia :P ale postaram sie cos z tym zrobic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...