Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Design Diablo 3&Metin 2

Hostel_ViTali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@@
@
@@
@
@
@
@

@
@
@
@
@
@
@

Więc udostępniam wam lekko przerobiony design całego klienta wszystkie elementy są z gry Diablo 3 .

Co chciałem powiedzieć dziękuje Naid'owi za udostępnienie buttonów bardzo się przydały co prawda były lepiej wykonanie niż moje :P .

Mam nadzieje , że komuś się spodoba jak dla mnie to fajne połączenie , a raczej coś nowego niż te szare stare buttony ale to tylko moje zdanie

1385906747-U891712.png

1385906748-U891712.png

co dalej wymagania spełnione teraz pozostaje zamienić pliki nie przenosimy całych folderów całych folderów tylko ich zawartość foldery sa podpisane więc nie da się po gubić .

Jeśli ktoś używa pakera XML tu sa wpisy które trzeba usunąć

<File archivedPath="d:/ymir work/ui/pattern/chatlogwindow_titlebar_left.tga" type="0"><![CDATA[extracted\ETCeeww\ymir work\ui\pattern\chatlogwindow_titlebar_left.tga]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/ui/pattern/chatlogwindow_titlebar_middle.tga" type="0"><![CDATA[extracted\ETCeeww\ymir work\ui\pattern\chatlogwindow_titlebar_middle.tga]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/ui/pattern/chatlogwindow_titlebar_right.tga" type="0"><![CDATA[extracted\ETCeeww\ymir work\ui\pattern\chatlogwindow_titlebar_right.tga]]></File>

<File archivedPath="d:/ymir work/ui/pattern/titlebar_center.tga" type="0"><![CDATA[extracted\ETCeeww\ymir work\ui\pattern\titlebar_center.tga]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/ui/pattern/titlebar_left.tga" type="0"><![CDATA[extracted\ETCeeww\ymir work\ui\pattern\titlebar_left.tga]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/ui/pattern/titlebar_right.tga" type="0"><![CDATA[extracted\ETCeeww\ymir work\ui\pattern\titlebar_right.tga]]></File>

to samo tyczy się osób które pakują np enterNexus z pliku ETC należy usunąć

titlebar_center.tga
titlebar_left.tga
titlebar_right.tga

chatlogwindow_titlebar_left.tga
chatlogwindow_titlebar_middle.tga
chatlogwindow_titlebar_right.tga

1385906752-U891712.png

W grze wygląda lepiej

SS w wysokiej rozdzielczości __> <a href=http://zapodaj.net/dba7b49128b68.png.html>Bez nwwwwwe1azwy.png</a>

1385906443-U891712.jpg

Opublikowano

No nawet fajnie to wygląda

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Powiem tak zajebi... :DD jesli sam to zrobiles wielki szacun :P

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Bardzo ładnie ci to wyszło ; )

Zrób jakiś tutek jak poprawnie wgrać ;) Przyda się.

Łap lajka za dobrą robotę.

r3ePj8E.png

Specjalista
Opublikowano

Świetne mi już wpadło w oko,mam nadzieje że nie będzie żadnych problemów z wgraniem tego do clienta :)

Pozdrawiam,zostawiam lajka.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Specjalista
Opublikowano

A gdzie jest ten folder game ? :P

w ETC

Świetnie się prezentuje w grze,dzięki jeszcze raz :P

Nawet tabela bonusów jest xD

Pozdrawiam.

graphic.png

Opublikowano

mały problem jest "duża mapa" ;)

Otworzyć się ją da ale nie ma ikonki ;)

Jak to mówią dla chcącego nić trudnego ;)

A tak to śmiga ! +

Chodzi Ci o tą pod klawiszem "m"?

Specjalista
Opublikowano

Tak o nią mu chodzi.

A mi brakuje jednej ikonki tych uczuć (taniec itp)

graphic.png

Opublikowano

mały problem jest "duża mapa" ;)

Otworzyć się ją da ale nie ma ikonki ;)

Jak to mówią dla chcącego nić trudnego ;)

A tak to śmiga ! +

Od wczoraj nabijasz bezsensowne posty. Na tym forum przydała by się Captcha składająca się z 3 puzzli, to poziom forum podniósł by się o 200%.

Jeśli chodzi o design, to jeden z lepszych na tym forum. Mi osobiście przypadło do gustu tło w ramkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...