Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nabicie wymiany - jak odzyskać itemy?

cheaters24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój brat przed chwilą wymieniał się z innymi. i podczas jednej wymiany jak to zwykle bywało pokazywali itemki jakie mają na sprzedaż i w tym momencie użytkownik z którym się wymieniał odjął 2 czapki i jakimś cudem nabiło wymianę jak nie klikał wymień się. Co robić w takiej sytuacji?
Proszę o szybką pomoc

Pozdrawiam Cheaters24

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Jakim cudem doszło do wymiany skoro brat nie potwierdził wymiany? :D

"brat"*

Może był lag, ew. nie zauważył że wywalił ktoś itemy?

Opublikowano

Rzadko kiedy są lagi dotyczące wymiany. Jeżeli gracz z którym się wymienił zmienił coś w ofercie, a miał zaznaczone twój brat "Gotowy do wymiany" automatycznie ta opcja się odznacza i na czacie wyświetla się, że wymieniający zmienił swoją ofertę. Valve nie odda itemów, jedyne co możesz zrobić to zgłosić to na:

http://steamrep.com/

lecz w tym przypadku musisz posiadać dowody, które obciążą nieuczciwego gracza. Bez nich, sprawa nie zostanie rozpatrzona pozytywnie.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

no to mój brat ma problem:-( sam niekiedy podczas wymiany widziałem jak szybko zamieniają itemki ale ta sytuacja pierwszy raz się zdarza. siedziałem obok niego na moim laptopie i nie patrzałem jak się wymienia (a często się wymienia). szkoda że nie nagrywał filmu :-(

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Wybacz, ale twój brat dał się okraść i tyle. A teraz się nie przyznaje. Nie ma czegoś takiego, że ktoś zabiera item, ale gotowość do wymiany ciągle się świeci. Myślę, że koniec tematu.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

też jestem na niego negatywnie nastawiony że ściemnia. doszedłem do wniosku że sam mógł nacisnąć bo na biurku miał dziwnie daną myszkę i jak ją brałem to samo by mi się klikało tak. wytłumaczę mamy na biurku komp stacjonarny i przy klawiaturze wysuwanej on tam trzyma myszkę od laptopa nie wiem jak może wogóle grać dla mnie jest ciasno. w połowie tematu pytałem go wielokrotnie czy sam tego nie dał tej osobie(zaprzeczał) no cóż sprawa się stała i nie ma co roztrząsać dalej proszę o zamknięcie.

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...