Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o moim 1 filmiku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczyłem intro i od razu wiedziałem, że kradzione. Ogólnie pewnie jak na twój wiek to nie jest najgorzej ale filmik szału nie robi.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

100000 poradnik jak pobrać minecrafta.

Znowu Minecraft.

Dzisiaj zagramy w Minecrafta, pokażę wam jak pobrać Minecrafta, zobaczycie jak zrobić kilof w Minecrafcie, dzisiaj niespodzianka gramy w MINECRAFTA!!!.

Rozumiem, że gra może być fajna, ale ludzie dajcie spokój.

A co do filmiku: takich poradników są tysiące. Jeśli nagrywasz Minecrafta to nagrywaj coś ciekawego, bo "jak pobrać minecrafta" jest już stare.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tak jak kolega na górze napisał, intro kradzione.

Dodatkowo jest to film z Minecrafta.

Chyba więcej już nie muszę dodawać do mojej opinii.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

minecraft

lapa w dol i wyalczylem

/jak uslyszalem twoj glos postanowilem obejrzec

>dołoland

>gogle hrome

>łote fag

>NEWSY CZYTANE JAKO NEWSY

dalej nie ogladam, poza tym ile masz lat? 10?

Opublikowano

Daj sobie spokój z Minecraftem, a tym bardziej filmem jak go pobrać i wgrać mody, bo tego typu filmów na YT jest multum.

Intro..to na pewno Twoje?

Opublikowano

PO CO TEN MAJNKRAFTY Ciągle nic innego nie ma... już na polskiej scenie youtube, i tak na tym gównie nie da sie już wybić ;> przynajmniej 9 letnie dzieciaki bo próbują naśladować ''sławnych'' youtuberów takich jak bremu, skkf itd...

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Tylko nie minecraft proszę...Takich filmików jest wiele i wydaje mi się że chcesz być ''fajnym'' jak Ci popularni youtuberzy.Po za tym ile ty masz lat 10?Dorośnij troche poczekaj na mutacje albo raczej na koniec mutacji i wtedy mysl nad filmikami.Pozdrawiam :)

Opublikowano

Pierwsze wrażenia:

1. Intro to sklejanka znanych machinimowych filmików z minecrafta. Nawet nie wiem czy zrobiona przez Ciebie.

2. Filmik jest strasznie cichy. Musiałem podgłośnić słuchawki na fulla, a potem dostać zawału od tego dźwięku windowsa.

3. Masz głos jak Mateusz z M Jak Miłość, albo ten jego kolega, a może nawet połączenie tych dwóch xD czyli jak dziecko z podstawówki. Dziwne porównanie, ale trafne xD.

4. Komp Ci się muli, nie umiesz trafić w różne rzeczy.

5. Twój angielski chyba jest na najwyższym poziomie: "Dowoland", "Newsy".

6. Trial HyperCama.

Weź lepiej już nic nie nagrywaj, bo to Ci nie wyjdzie i nic nie osiągniesz, podrośnij do wieku min. 16 lat i śmiej się z tego filmika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...