Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Video poradnik jak zrobić grę VIA WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim cudem osoba, która ledwo zrobiła system komentarzy (zwykły POST i później wyświetlanie) jest w stanie zrobić grę? Jeszcze tutorial o tym?!

Wpierw naucz się sam, dopiero później ucz innych, a nie bezmyślnie powielasz najgorsze standardy programowania.

Opublikowano

@UP nie rozumiem Cię. Wziąłem się trochę za naukę i pozmieniałem w moim programowaniu co nieco. Więc nie wiem po co się czepiasz... Może ocenisz mnie jeszcze po kolejnych odcinkach.

OFF.

Opublikowano

@UP nie rozumiem Cię. Wziąłem się trochę za naukę i pozmieniałem w moim programowaniu co nieco. Więc nie wiem po co się czepiasz... Może ocenisz mnie jeszcze po kolejnych odcinkach.

Poczekam i pewnie się nie zawiodę (w negatywnym znaczeniu)

Już w temacie o ogólnej dyskusji na temat video-tutów o programowaniu wystarczająco się rozpisałem dlaczego to jest zły pomysł. Video poradnik może być o gotowaniu, rysowaniu czy jakiś DIY. Dla niektórych rozwiązań ta forma się nie sprawdza.

Opublikowano

Poczekam i pewnie się nie zawiodę (w negatywnym znaczeniu)

Już w temacie o ogólnej dyskusji na temat video-tutów o programowaniu wystarczająco się rozpisałem dlaczego to jest zły pomysł. Video poradnik może być o gotowaniu, rysowaniu czy jakiś DIY. Dla niektórych rozwiązań ta forma się nie sprawdza.

i te rozwiązanie zawsze pasowało, ale jak tak mówisz, to to zmienie :)

OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...