Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Testerów

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Poszukuje 3-4 osob chetnych to pomocy przy wykrywaniu bugow na serwerze WR. Wymagania ktore trzeba spelniac:
- Windows Vista i wyzej (XP odpada)
- W miare szybkie pobranie klienta (okolo 1gb), mniej wiecej do 16:00 dzis
- Hamachi
- W miare dobre obeznanie

Dzisiaj serwer uruchomie o 15 okolo. Pozostale testy beda sie odbywaly wieczorami na tygodniu i w weekendy w zaleznosci od czasu. Chetnych prosze jak najszybsze pobranie klienta:

https://mega.co.nz/#!I0c3kQzA!DNqbuBIF9frhzdk_WLvnamIYjTo3RgPtitS29mUBDlU 

Skan:

www.mpcforum.pl/uploads/images/1377551595-U688524.png

Updater podam gdy ktos bedzie mial juz klienta. Oczywiscie zapraszam tez osoby ktore chca tylko pograc, sprawdzic nowe bronie/mapy. Po updater do serwera zapraszam na pw :)

Edit

Sieć hamachi:
EldoradoWar bez hasła
Strona serwera:

http://25.175.82.26/

Działa po podłączeniu do sieci.

W zakładce Pobierz grę jest klient oraz updater.

Opublikowano

Teraz mam mnóstwo nauki... Do napisania bodajże 2-3 prace semestralne, jakieś sprawdziany do zaliczenia, akcje wolontariatu i innego typu głupoty związane ze szkołą + jeszcze moderowanie serwera i odpowiadanie na górę zgłoszeń na Montanie...

Jak znajdę nieco wolnego czasu, to i oczywiście ja mogę ci pomóc weeed'ziu. xD

Opublikowano

Dziekuje ze tak wiele osob sie zglosilo na pw i kilka tutaj. Jednak obecnie musze zwolnic tempo, poniewaz mam troche rzeczy na glowie i nie poswiece tyle czasu serwerowi co aktualnie. Jednak naucze brata odpalac serwer, wiec bedziecie mogli grac, testowac bronie itp. Postaram sie do nastepnego weekendu zrobic gotowego klienta i Wam go udostepnic zeby nie bylo potrzeba aktualizowania przez updater. Dodam tez kilka sieci na hamachi. Beda to EldoradoWar2, EldoradoWar3, EldoradoWar4 i tak dalej w miare potrzeb. Wiec jesli ktos chce wziac udzial w tworzeniu serwera to wystarczy dolaczyc do kolejnej sieci i stworzyc konto, a serwer bedzie uruchamiany jak najczesciej bedzie to mozliwe.

Prosze wiec chwilowo nie zglaszac swoich checi pomocy. Gdy na nowo wznowie prace to zostaniecie poinformowani :)

Opublikowano

też pomoge a czy server jest Chapter 1 <3 ? czy chapter 2

czytaj poprzednie posty, narazie nie szuka testerów bo ma dużo roboty....

chapter 2

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Osobiście powiem, że z serwerem Radziu ma większe plany- może będzie też maszyna :)

Wkrótce was poinformuje o testach! :) Wszelkie pytania kierujemy na PW!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...