Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w Docie - rok 2013

CrysisAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o zmianach które wprowadziło Valve do Doty w obecnym roku? Dzisiaj jest pierwszy dzień grudnia, gra różni się bardzo od tego co prezentowała przykładowo rok temu. Największe aktualizacje to oczywiście: 6.78, 6.79 i Three Spirits Update. Nie zapominając oczywiście o zakończeniu bety w wakacje

Według mnie gra zmienia się cały czas na lepsze, dodawane są postacie z poprzedniej edycji (co prawda jeszcze kilka zostało m.in. Techies, Winter Wyvern czy Legion Commander). Gra z dnia na dzień staje się coraz lepsza i powoli zaczyna dominować coraz bardziej nad jej konkurencją, zaczynają przyznawać to nawet sami gracze League of Legends. Można zauważyć, że Valve chce jeszcze bardziej mieć dobry kontakt ze społecznością, dlatego po prośbach fanów dodali festiwal Diretide. Ten rok był również bardzo dobry w mojej opinii dla esportu w Docie - sam turniej The International 3 przyciągnął miliony widzów i graczy, już nawet nie pisząc o pieniądzach które zgarnął team Alliance po zwycięstwie z Na'Vi w finale. Jaka jest wasza opinia? Dota idzie w dobrym kierunku?

Opublikowano

Co myślicie o zmianach które wprowadziło Valve do Doty w obecnym roku? Dzisiaj jest pierwszy dzień grudnia, gra różni się bardzo od tego co prezentowała przykładowo rok temu. Największe aktualizacje to oczywiście: 6.78, 6.79 i Three Spirits Update. Nie zapominając oczywiście o zakończeniu bety w wakacje

Według mnie gra zmienia się cały czas na lepsze, dodawane są postacie z poprzedniej edycji (co prawda jeszcze kilka zostało m.in. Techies, Winter Wyvern czy Legion Commander). Gra z dnia na dzień staje się coraz lepsza i powoli zaczyna dominować coraz bardziej nad jej konkurencją, zaczynają przyznawać to nawet sami gracze League of Legends. Można zauważyć, że Valve chce jeszcze bardziej mieć dobry kontakt ze społecznością, dlatego po prośbach fanów dodali festiwal Diretide. Ten rok był również bardzo dobry w mojej opinii dla esportu w Docie - sam turniej The International 3 przyciągnął miliony widzów i graczy, już nawet nie pisząc o pieniądzach które zgarnął team Alliance po zwycięstwie z Na'Vi w finale. Jaka jest wasza opinia? Dota idzie w dobrym kierunku?

Dota idzie jak najbardziej w dobrym kierunku! Trzeba tez zauwazyc ze DotA 1 tez sie caly czas rozwja, dochodza nowe postacie, nerfy czy poprawki.

61093c6efb.png

Opublikowano

Według mnie, DOTA, to jedna z nielicznych gier, które idą w dobrym kierunku, zostają naprawione błędy, dodano nowe postacie. Oczywiście nie obejdzie się od błędów, ale te zostają szybko naprawione.

Miejmy nadzieję, że to się nie zmieni i gra stanie się bardziej popularna, bo na to zasługuje !

Opublikowano

Mi się bardziej obecne podoba - oczywiście z zielonym lub niebieskim tłem, te domyślne tak średnio wygląda. Ciekawe jak gra będzie wyglądać za rok.

Opublikowano

Nie wiem po co bezsensu wszędzie przewija się Techies. Wymieniacie go raz na miesiąc, a i tak nie będziecie umieli tym grać.

Są lepsze postacie, ale i tak lepiej powtórzyć to, co plebs na forumku.

Opublikowano

Myślałem, że ciężej się będzie przestawić na 6.7.9, ale nie było tak źle. Ogólnie zmiany idą w dobrym kierunku, crafting i system gemów to dla mnie zbędne gówno, ale też fajne bajery dla niekórych. No i czekamy na TI4 :)

Opublikowano

Dota idzie jak najbardziej w dobrym kierunku! Trzeba tez zauwazyc ze DotA 1 tez sie caly czas rozwja, dochodza nowe postacie, nerfy czy poprawki.

Do Doty 1 dochodzą nowe postacie? o.O

@topic

Według mnie gra idzie w dobrym kierunku, zmiany które początkowo wydają się uciążliwe, po jakims czasie okazują się przydatne, gra się rozwija :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...