Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]MicroVolts nie odpowiada.

davos9626

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś dłuższego czasu gdy wlaczam launcher'a to wprost mówiąc on nie ogarnia, nie odpowiada. Potrzebuje on chwili żeby zalapal i zaczął się lądować i żeby zaswiecil się ten przycisk play. Chciałbym dodać że latam na best settings i nic nie tnie. A jeszcze próbowałem z tymi samymi plikami na notebooku i wszystko ładnie łapie i od razu się włącza. Oco tu chodzi?!

Opublikowano

Od jakiegoś dłuższego czasu gdy wlaczam launcher'a to wprost mówiąc on nie ogarnia, nie odpowiada. Potrzebuje on chwili żeby zalapal i zaczął się lądować i żeby zaswiecil się ten przycisk play. Chciałbym dodać że latam na best settings i nic nie tnie. A jeszcze próbowałem z tymi samymi plikami na notebooku i wszystko ładnie łapie i od razu się włącza. Oco tu chodzi?!

Odinstaluj MV i przeczyść ccleanerem rejestr. Musiało coś się pogryźć, miałem kiedyś podobnie, mi pomogło.

mhraed.png

Opublikowano

MV odinstalowywalem z 5 razy bo mi xtrap wywalal ale dziala a co do ccleanera to już robiłem ;(

Odinstaluj MV i przeczyść ccleanerem rejestr. Musiało coś się pogryźć, miałem kiedyś podobnie, mi pomogło.

Chyba wiem oco chodzi. jak można przeczyscic autostart żeby tylko wlaczaly się tę najwazniejsze procesy (wiem że uruchom msconfig, ale nie mieć co zostawić a co nie) może dac jakiegoś loga czy co, jak tak to z czego jakiego ptogramu itd
Opublikowano

zacznij gran na ger wersji mv podbno lepiej sie gra i nie ma jakis duzych problemow

- nic nie bd na poczatku rozumial xDDD

spoko ale ja wiem w czym problem tylko pomóżcie co do oczyszczenia autostartu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...