Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FIFA15 Problem

darkorbit22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! M am taki oto problem, że podczas grania kariery zawodnikiem a dokładniej bramkarzem nie popełniam żadnych błędów nie wpuszciłem gola a nota mi spada systematycznie. POMOCY nie wiem co robić, aby tak nie było a przez cały czas mam bardzo słabą note proszę o pomoc i z góry dziekuję ;D

Przepraszam za temat oczywiście chodzi o FIFA14 ;dd

Opublikowano

też jak gram tak mam,kariera musi się rozkręcić,będziesz miał więcej sytuacji więc nie będzie spadać :D zawsze ustawiaj się w tym kółku co jest obok ciebie

ps: zmień nazwe tematu FIFA15 problem

15161440ZBaq47Po.gif

Opublikowano

Ale jak zmienię poziom to praktycznie nie mam co bronic ;// a kółeczko w którym powinienem stać jest tylko wtedy gdy enemy atakują, a gdy moja drużyna atakuje i stoje na końcu pola karnago to ocena mi spada ;//

Opublikowano

a to już chyba jest nie ubłagane że ocena ci spada,jak zmienisz poziom na maksymalny powinno być więcej interwencji,wtedy więcej okazji,więcej obronionych strzałów i większa ocena.A jak dopiero zaczynasz to wiec że kariera się rozkręci.

15161440ZBaq47Po.gif

Opublikowano

Ale jak zmienię poziom to praktycznie nie mam co bronic ;// a kółeczko w którym powinienem stać jest tylko wtedy gdy enemy atakują, a gdy moja drużyna atakuje i stoje na końcu pola karnago to ocena mi spada ;//

To wykonuj stałe fragmenty gry. Wtedy ocena od razu wzrośnie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To wykonuj stałe fragmenty gry. Wtedy ocena od razu wzrośnie.

Ale on gra bramkarzem.

Biegaj do około w 13 to działało

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Ale on gra bramkarzem.

Biegaj do około w 13 to działało

Zdąży wrócić jak się pośpieszy. Sam tak czasem robię.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...