Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uruchomienie Gry

Decav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od jakiegoś czasu nagle wyrzuca mnie z gry przy ładowaniu , a mianowicie jest Muzyka w tle , obrazek + Napis Zapisywanie i Ładowanie , i nagle jak się dokońca naładuję szybko pojawia się biały ekran w ułamku sekundy i wyrzuca spowrotem do Battleloga , nawet nie mam żadnej informacji na niebieskim pasku.

Proszę o pomoc , Like za pomoc :]

Opublikowano

A może masz bana na servery? Co jest napisane w battlelogu?

Jakie masz parametry kompa?

Jaki masz system? I czy masz wszystkie sterowniki? Directx? Visual C++?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A może masz bana na servery? Co jest napisane w battlelogu?

Jakie masz parametry kompa?

Jaki masz system? I czy masz wszystkie sterowniki? Directx? Visual C++?

Nie mam bana na serwerach , chociaż na jednym dostałem. Za to , że wszedłem i mnie zbanowali tak poprostu , to chyba był jakiś klan , bo było 3 na 3.

Mniejsza z tym.

Parametry : Procesor : Intel i3 3220 3.30Ghz

Karta Graficzna : NVIDIA GeForce GTX 650 1024MB
Ram : 8GB (nie pamiętam nazwy)
System Windows 7 64bit Service Pack 1 , Mam wszystkie sterowniki Nvidia zaktualizowane , DirectX 11
Opublikowano

Sprawdź teraz być może po wczorajszej aktualizacji naprawili twój problem. Bo tak na prawdę nie wiemy jaka to jest przyczyna ale najczęściej systemu. Na tym kompie pograsz na średnich.

Jak chcesz dobry windows to pisz pw.

Opublikowano

Sprawdź teraz być może po wczorajszej aktualizacji naprawili twój problem. Bo tak na prawdę nie wiemy jaka to jest przyczyna ale najczęściej systemu. Na tym kompie pograsz na średnich.

Jak chcesz dobry windows to pisz pw.

Nadal występuje problem , teraz to patrzę już 6 raz na serwer wbijam i nadal to samo ...

//edit : ERROR GAME DISCONNECTED : NO REPLY FROM THE SERVER - taki komunikat na czerwonym i niebieskim pasku , w battlelogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...