Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki + micro do 150 zł

Szteker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż planuje zakupić słuchawki wraz z mikrofonem przeznaczony do gier do 150 zł, lecz nie mam pomysłów. Z góry powiem tak, wszystkie gamingowo - turniejowe słuchawki typu Fatality odpadają, bo mam je do domowego użytku. Nad dźwiękiem w tej cenie można dyskutować bez końca, więc chodzi mi w miarę dobrą wygodę, dźwięk i micro, czyli żeby nie było zbyt dużego ucisku, bo siedzę na kompie po kilka godzin dziennie, żebym słyszał np w CS'ie kto idzie z tyłu, na dole, u góry itd + micro żeby nie było słychać jak z dupy.

Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

A coś innego przypominającego w budowie to

https://www.google.pl/search?q=superlux+hd+681&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=xgubUrLULcaq4ASEsYCACQ&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1680&bih=948

?

Już miałem raz taką budowę słuchawek i np po 3 godzinach musiałem je ściągać, bo był taki dyskomfort w wygodzie. Chciałbym teraz coś na takim pasku spróbować

PS: Znalazłem coś takiego, może ktoś ich osobiście używał, aby dać realną ocenę?

http://techplanet.pl/produkty/sluchawki-i-mikrofony/steelseries-suchawki-3h-v2,40304.html
Opublikowano

A jeszcze coś innego? Bo z tego co wyczytałem, to są niewygodne, a to jeden z głównych aspektów na których mi zależy

PS: A co z tymi Steelseriesami jest nie tak? Z tego co widzę to o 7 tyś Hz ma więcej od swoich rówieśników cenowych i 50 Ohm. Wiec chyba dobre, ale mogę się mylić. W ogóle może tak zapytam, jak oceniać, szacować możliwości i dobierać słuchawki osobiście? Na co zwracać uwagę pod względem dźwięku? Myślę, że to będzie lepsza rada, niż pytanie ta para czy ta. Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...