Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL failed download

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myśle, że % dla up. Po drugie drogi kolego jest założone z 3 tematy, które mówią o tym samym. Mianowicie nie działa forum i dlatego też nie działa BoL. Czekaj na update spudgy'ego lub Husky'ego. Albo graj bez haxów : )

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Myśle, że % dla up. Po drugie drogi kolego jest założone z 3 tematy, które mówią o tym samym. Mianowicie nie działa forum i dlatego też nie działa BoL. Czekaj na update spudgy'ego lub Husky'ego. Albo graj bez haxów : )

Sam BoL działa poprawnie, ale żeby go włączyć potrzebne jest forum. Ja zrobiłem to zanim padło. ;)

Opublikowano

Sam BoL działa poprawnie, ale żeby go włączyć potrzebne jest forum. Ja zrobiłem to zanim padło. ;)

To znaczy? Chodzi o to, że jak mam włączone forum w przeglądarce, kiedy jeszcze działało, to chociażby forum było wyłączone, to BOL będzie nadal działać?

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Opublikowano

@up

Chodzi o to, że jeżeli miałeś WŁĄCZONEGO BoL`a zanim forum padło i go nie wyłączyłeś to teraz możesz go bez problemu używać. Padło jedynie logowanie do klienta BoL`a i forum.

Opublikowano

Ah, to sporo wyjaśnia. Dzięki wielkie i... czekamy na forum w takim razie. :D

Opublikowano

Forum działa co idzie za tym BoL Studio również polecam go nigdy nie wyłączac. Siema

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Forum działa co idzie za tym BoL Studio również polecam go nigdy nie wyłączac. Siema

O ile mógłbym go włączyć, to już bym nie wyłączał.

Opublikowano

Warunek też jest taki, że jeśli jest update LoLa to BoL automatycznie przestaje działać po prostu bibloteki w nim zawarte są wtedy "niedopasowane" do najnowszych plików Lola

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...