Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 a BF4?

tomi1997b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jakiś rok temu może trochę więcej kupiłem ps3. Jest jeszcze na gwarancji. I teraz już wyszedł ps4... Ale to nie ważne.

Opłaca się kupić na ps3 battlefield4? Wiem że na ps3 są zmniejszone mapy i liczba osób (32/32) bo procek nie uciągnie. A już na ps4 jest Osób (64/64). Dlatego nie wiem co robić ;D

Pozdrawiam

Zbieram -

Opublikowano

Na PS3 można grać max 12vs12, a na PS4 32vs32. Ja na twoim miejscu bym poprosił kogoś o PS4 na święta, a jak nie da rady to poczekać aż cena PS4 stanieje :)

Opublikowano

Na PS3 można grać max 12vs12, a na PS4 32vs32. Ja na twoim miejscu bym poprosił kogoś o PS4 na święta, a jak nie da rady to poczekać aż cena PS4 stanieje :)

Co ty pierdolisz na ps3 jest 32/32, a na ps4 64/64.

Moim zdaniem się nie opłaca na ps3 lepiej już kupić CoD'a ;d

logo1.png
Opublikowano

Dla mnie BF4 na PS3 mija się ze wszystkim. To jest po prostu BF3 z nowymi mapami ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Co ty pierdolisz na ps3 jest 32/32, a na ps4 64/64.

Moim zdaniem się nie opłaca na ps3 lepiej już kupić CoD'a ;d

Przecież na PS3 jest 12vs12 a na PS4 32vs32 ...

Według mnie nie opłaca się kupować na PS3 chyba, że masz zamiar do marca przyszłego roku zaopatrzyć się w PS4. Dzięki temu będziesz mógł za 39zł strzelić upgrade na nową konsolę. W innym wypadku no cóż, musisz już sam zdecydować. Ja byłem zmuszony poczekać aż miesiąc bo tyle minęło od premiery BF3 do premiery PS4 i jakoś wytrzymałem, ale łatwo nie było. Gdybym jednak nie kupował PS4 przez kilka miesięcy a nawet rok to zakupiłbym na obecną generację. Dodam, że jak kupisz na PS3 to o ile się nie mylę masz w pudełku kod dzięki, któremu będziesz mógł właśnie tego upgrade strzelić a kod ważny jest do 14.03.2014r.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...