Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mógłby ktoś poszukać dobrego telefonu dotykowego do 200zł żeby miał androida i wifi bo ja nie wiem jaką fraze wpisać

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Słowo "dobry" i "za 200zł" się zaprzeczają, więc w tej kwocie można Ci doradzić jakiś złom, lub cos z abonamentem. ;d

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Słowo "dobry" i "za 200zł" się zaprzeczają, więc w tej kwocie można Ci doradzić jakiś złom, lub cos z abonamentem. ;d

No, taka prawda...

Sony LWW ciężko będzie złapać w tej cenie (przynajmniej w dobrym stanie). Gdyby budżet byłby chociaż o 100 złotych większy, to Samsung SE Neo V byłby idealnym wyborem. Duży ekran, wydajny procesor. Możliwa aktualizacja do 4.0 ( co do systemu, to polecam zostać przy 2.3, albo ew. wgrać Cyanogen Mod).

17052109001382846035.png

Opublikowano

wypatrzyłem na allegro w dobrym stanie Samsung galaxy mini2 mój kolega ma taki i jest bardzo dobry

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...