Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paul Walker nie żyje

Wizz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeważnie muszą odchodzić z tego świata najwybitniejsze osoby :((. Będzie mi jego brakowało, niech spoczywa w pokoju. Oby go Bóg wynagrodził, za to, że musiał tak wcześnie opuścić ten świat [*].

Opublikowano

Aktor godny podziwu... Co jak co ale się zdołowałem.

Od razu przypomniało mi się jak jechał w Skyline.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Z serią jak serią.. dadzą pewnie kogoś nowego na jego miejsce.. Co nie zmienia faktu że naprawdę szkoda :/

Ponoc juz dawno ruszyly zdjecia do 7 czesci filmu lecz raczej nie zakonczyli. Teraz poniosa w huk straty jesli uznaja ze seria musi sie inaczej potoczyc. Szkoda, 7ka zapowiadala sie zajebiscie bo miala fabule zwiazana z Tokio Drift.

Niestety, nitk sie tego nie spodziewal. To takze moj jeden z lepszych aktorow.

Opublikowano

Ludzie umierają codziennie. Nie interesują mnie jakieś filmowe gwiazdki, człowiek jak człowiek, a że miał wypadek, cóż.. zdarza się;)

Opublikowano

Ludzie umierają codziennie. Nie interesują mnie jakieś filmowe gwiazdki, człowiek jak człowiek, a że miał wypadek, cóż.. zdarza się ;)

~ Typowy Metińczyk

Szkoda Paula :(

Był serio wspaniałym aktorem, jednym z moich ulubionych.

Będzie mi, jak i z resztą wielu nam go brakować.

Niech spoczywa w pokoju! [*]

Opublikowano

Może to fake plotka, mająca na celu rozpętanie 'afery' dającej popularność nowemu filmowi? ;) Dziwne, że zginął w wypadku :)

Z takich rzeczy raczej nikt by nie zażartował -_-

siema.

Opublikowano

Wielka szkoda, mam nadzieję, że do 7 skończyli robić ujęcia a o dalsze losy serii się nie martwcie, uśmiercą go jakoś komputerowo i tyle, Co do samej śmierci, dla mnie mega szok, mój jedyny ulubiony aktor ;/

aczkolwiek nadal gdzieś tam wierzę, że to jakiś okrutny żart i zaraz ktoś to sprostuję

Opublikowano

Dajcie spokój... cholernie mi go szkoda. Świetny aktor. Szybcy i wściekli bez Paul'a Walker'a już nie będzie tym samym filmem. Teraz ma wyjść nowa produkcja - Hours. Czekam na ten film właśnie przez to, że główną rolę gra tam Walker. Ogromna strata.

Opublikowano

Może nie był moim ulubionym aktorem ale naprawdę szkoda.Lubiłem go,F&F 7 pewni już nagrane,do 8 pewnie dadzą innego aktora,ale on jakoś chyba najlepiej do tej roli pasował :)

Grając w takich filmach,robiąc takie niezwykłe rzeczy i zginąć w wypadku samochodowym - Paradoks

jakichś zniczy nie będę pisał bo to nie oto w tym chodzi

15161440ZBaq47Po.gif

Opublikowano

Zwyczajny, co najwyżej przeciętny aktorzyna a wszyscy płaczą bo wystąpił w jakimś słabym blockbusterze xD

tu już nie chodzi o kunszt aktorski i jego umiejętności tylko po prostu sentyment, dla mnie np. seria Szybkich i Wściekłych to dzieciństwo, na tych filmach się wychowałem i stąd chyba głównie jest moje zamiłowanie do wszelakiej motoryzacji, oglądałem każdą część z 20 razy i dlatego tak zareagowałem na jego śmierć, pewnie inni także :)

Opublikowano

Zwyczajny, co najwyżej przeciętny aktorzyna a wszyscy płaczą bo wystąpił w jakimś słabym blockbusterze xD

Wypierdalaj z tematu jak ci się nie podoba, trochę szacunku.

Szkoda go.

Opublikowano

Szkoda go.

spierdalaj

lolol

Opublikowano

Szkoda go.

A kto powiedział, że nie mam szacunku do niego? Filmy, w których wystąpił są chujowe, jego szkoda tak samo jak każdego zmarłego.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dla mnie osoba jak osoba... nie znałem, nie widziałem i wgl.. nie wiem czemu każdy tak go teraz "docenia"

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

malo mnie to obchodzi

dobrze ze zdechl

Wypierdalaj stąd jebany kretynie.

siema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...