Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Update

kamikaze25267

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem kiedy wlączam wr z nowym update 81mb patcher zatrzymuje się na 22.42 % i stoi w miejscu .Chyba już zakończone są konserwacje i można grać a mi patch stoi w miejscu.

Opublikowano

Wylacz antywirusa i otworz plik version.cfg w glownym folderze z gra (notatnikiem) i zmien cyferke przy Client na o 1 mniejsza. Przykladowo jesli masz 60 to dajesz 59. Zapisz i odpal gre na nowo.

Opublikowano

Wylacz antywirusa i otworz plik version.cfg w glownym folderze z gra (notatnikiem) i zmien cyferke przy Client na o 1 mniejsza. Przykladowo jesli masz 60 to dajesz 59. Zapisz i odpal gre na nowo.

Niestety nadal to samo ;/

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator i w trybie zgodności.

Daj screena z błedu, masz możliwość wciśnięcia czegokolwiek na launcherze?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Sprawdzę i dam znać

Edit: nic nadal to samo ;/ załamka wszystkiego już próbowalem reinstal cleaner antywirusa nie mam zapora wylączona procesy zbędne pozamykane .

Opublikowano

W takich sytuacjach ręce mi opadają :D Service Pack 3 masz? Zresetuj router. A może nie masz miejsca na dysku skoro zatrzymuje się dokładnie w tym samym miejscu zawsze, mimo cofnięcia aktualizacji :huh:

Opublikowano

Wejdź w plik version i do cyferki przy client DODAJ jeden. Czyli przykładowo masz 56 to daj 57. Jak pójdzie (mam nadzieję) to nie klikaj Start Game, kliknij Check Files i poczekaj, aż się załaduje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...