Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieemka ;)

Napisałem ten post ponieważ dużo ludzi szuka takiego serwera . Chcem się dowiedzieć ile mniej więcej osób na mpc takiego serwera poszukuje . Rozgrywka polegała by na tym samym co single player, tyle że tutaj można by było grać z ludźmi . Na serwerze nie było by żadnych Claimów, Cuboidów oraz innych zabezpieczeń czysty survival . Na początek było by gdzieś z 30 slotów, jeżeli by nie wystarczyło dołożył bym sloty . Co o tym myślicie napiszcie w komentarzach. Jeżeli chcesz aby taki serwer powstał napisz " Tak chcem aby taki serwer powstał "

Opublikowano

@up To co, że jest wiele takich serwerów? Może być takich nawet tysiące (jest więcej :D) ale każdy jest inny pod względem graczy, mapy i rozwiązań zastosowanych na danym serwerze. Ja ogólnie nie jestem zainteresowany ale jakby faktycznie już powstał to pewnie bym zawitał.

TigeR PoweR

Daj LIKE dla tygrysiaka :3

Opublikowano

Nie no rzecz oczywista, że po co masz płacić za serwer na którym nikt grać i tak nie będzie. Wpierw popracuj nad całokształtem serwera, a potem zadbaj o jakąś reklamę (np.. tutaj na MPC).

TigeR PoweR

Daj LIKE dla tygrysiaka :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...