Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Navicat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ja mam taki problem sciągnołem pliki rykox v.2 i nie moge wejść do zakładki player tam gdzie daje kase , lvl i w ogóle proszę o pomoc

Opublikowano

Dużo nam to nie mówi proszę Pana.

Polecam ściągnąć pliki jeszcze raz i wgrać ponownie - tym razem może nie chaotycznie.

Opublikowano

Wgraj do FTP 3 pliki player z innych plików, przykładowo Terenzo. ma w temacie DL do MySQL (chyba będzie działało).

Jak nie, spróbuj ja naprawić. Aktualnie nie pamiętam co tam trzeba kliknąć, gdyż nie mam MySQL, ale na pewno są jakieś tuty.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Tzn ? O co chodzi ? Tylko do zakładki player wejść nie możesz ? Jeżeli tak to oznacza że jest uszkodzona. Jeżeli do navicata nie możesz wejść to u rykoxa są takie passy :

User : root

pass : niesmialy

Opisz lepiej.

,, Co masz zrobić jutro... zrób pojutrze.''

Opublikowano

Miałem kiedyś ten sam problem więc trzeba wgrać 3 pliki player .

Jak to zrobić ?

Trzeba połączć się do ftp wejść w śćiężkę

/var/db/mysql folder player i podmienić pliki player takie na biało będą zaznaczone z jakichkolwiek innych działających plików .

Mam nadzieję żę pomogłem kliknij lubię to jeżeli zadziałało ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dużo nam to nie mówi proszę Pana.

Polecam ściągnąć pliki jeszcze raz i wgrać ponownie - tym razem może nie chaotycznie.

Bo pisało Crash is repair coś takiego i zduplikowałem tabelę i wpisałem w konsoli reboot i wszystko działa ; ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...