Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Tajemnicze kapsuły i młotki.

davos9626

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ostatnim update'cie dodano tajemnicze kapsuły i młotki. Tę pierwsze będą wypadac (nie wiem ile czasu, miesiąc, dwa, nie czytałem o tym) na meczu tak jak HP lub amunicją z zabitego przeciwnika. A więc teraz mam prośbę, napiszcię w odpowiedzi wszystko co wiecie na ten temat; oraz na przykład jakieś porady tricki bugi itd. Z góry dziękuję ;)

Opublikowano

Tricków, bugów, jeszcze nie znalazłem, ale wiem jedno, jest ogromnie duża szansa na wypadnięcie z mp hammera Rt hammera. A z rt hammera wypadają bronię adv. Mi już wypadły 2, adv dare dev i adv pocket rocket. Jestem zadowolony, ale zauważyłem że teraz znaczna ilość osób posiada bronie adv. Ja swoje kupowałem za 10k RT, i jak teraz widzę można je zdobyć za pomocą mp, co akurat nie za bardzo mnie cieszy...

Osobiście pomysł fajny, zrobiony tylko po to aby trochę ludzi zaczęło z powrotem grać. Ja jestem ciekawy ile jeszcze młotki w takim systemie pozostaną...

mhraed.png

Opublikowano

Ale na zawsze bronie adv?!

@Edit

Ja wczoraj właśnie dostalem dwa rt hammery ale nie mogę tych rt kapsulek zdobyc. Powinni zrobic tak że np po wydropieniu skrzydeł na 30dni czas od razu się nie liczy tylko od założenia. Mój kolega ma 3 pary na naomi do 30 grudnia OMG. Powinno jeszcze byc dodane że można sprzedawać te kapsuly za jaka mała cenę np 500MP

Opublikowano

Ale na zawsze bronie adv?! @Edit Ja wczoraj właśnie dostalem dwa rt hammery ale nie mogę tych rt kapsulek zdobyc. Powinni zrobic tak że np po wydropieniu skrzydeł na 30dni czas od razu się nie liczy tylko od założenia. Mój kolega ma 3 pary na naomi do 30 grudnia OMG. Powinno jeszcze byc dodane że można sprzedawać te kapsuly za jaka mała cenę np 500MP

Racja, tak adv na zawsze.

mhraed.png

Opublikowano

Ale to jest bes sensu jak np srzydla na 30 dni datuja się od razu

Wiem, ale prawdopodobieństwo wypadnięcia skrzydeł jest duże, zrobili tak po to aby nikt rok w nich nie biegał, tak czy siak skrzydła to część nowego setu gods.

mhraed.png

Opublikowano

To ja się pochwalę że właśnie wylosowałem adv-daredev na zawsze. Ogólnie te boxy to dość fajny pomysł. Szkoda że robią takie rzeczy dopiero kiedy widzą, że tracą graczy.

Opublikowano

Przynajmniej teraz idzie jakoś grać bez rt.

Wie ktoś czy da się dostać na zawsze coś innego niż daredev? Wylosowałem go już trzeci raz.

Opublikowano

Przynajmniej teraz idzie jakoś grać bez rt.

Wie ktoś czy da się dostać na zawsze coś innego niż daredev? Wylosowałem go już trzeci raz.

nie wiem, a da się go sprzedać?
Opublikowano

Ma jeszcze pytanko, oco chodzi z tymi złotymi kapsulami, bo jak zebralem na tdm z 30 wszystkie pootwieralem to nic specjalnego nie dostałem a mialem już taka sytuację z 5 razy

Opublikowano

Ej, ja naprzyklad tych kapsulek nie moge otworzyc, dlaczego?

Pomogłem?? Daj Lubię To !!!

Pomożesz, Dam Lubię To !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...