Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[PROBLEM]Z przeinstalowaniem systemu

StrazaKK122

Pytanie

Opublikowano

Cześć, mam problem. Chcę przeinstalować system tyle że mam uszkodzoną stacje dysków (laptop) i obecnie nie czyta mi żadnej płyty. Do pewnego czasu nawet nie wiedziałem że nie działa ale jakiś czas temu coś potrzebowałem i wydało się że stacja do wymiany. Problem tkwi w tym że obecnie nie mam stałych zarobków i nie mam za co jej zrobić a moja wiedza na ten temat ogranicza się do zrobienia obrazu płyty itd. :)
Mój laptop to Toshiba Satelite L655-14T z Windows 7 x64bit. Kiedyś udało mi się przeinstalować system za pomocą jakiegoś programu typu Recovery jakiego mam na kompie ale jak to zrobiłem to nie pamiętam bo było to z półtora roku temu.

Z góry dziękuje za pomoc!

!! Jak coś dopisać/opisać to mi napisać w tym temacie !!

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz oryginalny system, to pobierz obraz Windowsa .ISO, zrób bootowalnego pendrive i z niego możesz robić formata, reinstala, cokolwiek.

Właśnie rano też nad tym zacząłem myśleć :) Dzięki za pomoc. System już był zainstalowany na lapku jak go dostałem, pod nim nawet jest ta karteczka z product-keyem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...