Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cassiopeia Combo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. W search script znalazlem "Cassiopeia Combo". Sciagnalem go, wlaczylem i pisze, ze mam naciskac spacje, ale w grze mi to nie dziala. Czy to jest wina skryptu czy to ja cos zle wgrywam, prosze o odpowiedz.

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Ja ci nie pomogę za bardzo ponieważ nie używam tego skryptu ale wydaje mi się że po prostu skrypt nie został zauktualizowany.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Spację. Wgrywasz go jak plugin do SAC.

Czyli do BoL -> Scripts -> Common, zapisuje jako SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia.lua, a w custom script zaznaczam SidasAutoCarry i bedzie smigac? Dziekuje za pomoc.

Opublikowano

Mam zamiar kupic vipa, ale nie mam konta na paypalu -_- Jest jakas inna mozliwosc kupna vipa?

psf

13$ u jednego typa

to około 55zł

Opublikowano

Cos mi nie dziala ten skrpyt w common mam "SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia.lua", w custom script mam zaznaczone SidasAutoCarry.lua, ale gdy dusze spacje w grze, to tylko hitami wali..

Opublikowano

Jeśli chodzi o zakup PSC to kosztuje on 15 Euro u The Sainta (moderatora strony) więcej na ten temat w tym linku

http://botoflegends.com/forum/topic/4975-servicebuying-vip-with-paysafecard/

@Edit: Jeśli chodzi o sam skrypt to robisz tak. Do folderu Common wrzucasz SidasAutoCarryPlugin - Revamped.lua oraz robisz nowy plik tworzysz plik tekstowy wklejasz skrypt i zapisujesz SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia.lua po czym w samym już Bol'u dajesz new script wklejasz go i zapisujesz SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia.lua jednakże tak jak mówił przedmówca bez Vipa nie spodziewałbym się nic dobrego

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...