Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ludzie immortal ?

kirby515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatni zaczeliśmy z klanem robić dużo pvp w Smalville i często natrafiamy na ludzi którzy potrafią wytrzymać po 1 hita w głowę ze snajpy i 20 hitów z karabiny w przeciągu 4 sekund i potrafią to przetrwać. Innym razem jakiś snajper dostał z 2 metrów ode mnie 15 hitów z AKS w głowę i też przeżył. Pytanie jest proste jak to możliwe ? Bo takich sytuacji mamy wiele, a w nas wystarczy ok 4 hity w głowę z karabinu i padamy mimo wyskilowanych postaci.

1709_1002.png

Opublikowano

To ja wiem tyle że, jednak zdarza się ktoś zupełnie bez niczego i potrafi wytrzymać hita z mosberga z dosłownie 2 metrów a nie jeden z customką ginie na strzała, spotkałem się z gościem z wolfpack który wyrwał 3 gity w łeb 2 z VSS i 1 z Mausera i wytrwał, ja mając wszystkie skille customkę i k.style helm wystarczy że raz oberwę z mausera i mam stopy HP. Może mi skille nie działają ?

1709_1002.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...