Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek

MiloszG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam luka 72lv. Daje rade zabrac spota na golebiach. Jak zarobic kase na amulety ochronne + te 200/500k na upy? Ja zarabiam na piorkach jakies 170 k dziennie. BB na moj lv na Enigmie to niewypaly. Mam wk +4 60j chcialbym wbic go do 9. Piorka to nie jest problem.

Zrobic nupa 40lv oraz robic nim cuby?

Czy bardziej nupa 60 lv / 50lv i robic nim bb?

Opublikowano

Z samych 30nd za nupa masz 2kk, do tego dochodzi kasa za questy, drop z ziemi, 50 potow okbrzymich z cp 26lv. Zarobek za nupa to 2,2kk-2,5kk. To jest dobry zarobek do 80lvla, jezeli masz checi. Powyzej 80lv sie oplaca chodzic na bb i to tylko zajmuje 15 min, a jak zbierzesz duzo dropa i wygrasz bb, to wyciagniesz nawet 500k z jednego bb. :)

Opublikowano

Nupy to najoplacalniejszy zarobek na twoim lvl. Nie tak jak koledzy mowia 2.5 kk , tylko 1.5 , poniewaz z ziemi 1 kk nie zbierzesz, a olbrzymy nie chodza po 10 k . No chyba ze jestes zawodowy handlarz, to mozesz te 1.8 wyciagnac .

Z BB 80+ mozna wyciagnac 300+ k

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Najlepsze są nupy 30lvl pod nd. Duży zarobek tylko się nudzi. Ja robiłem 30 nupów. Znudziło mi się to ale kumpli poprosiłem z fam i zrobiliśmy :)

Zarobiłem na nich sporo 30x30=900 to jest jakieś 50kk zależy od serwera i na czym sprzedajesz.

saturax123.png

Opublikowano

Olbrzymów nie sellasz. Zbierasz ich dosyć sporo i robisz z nich fullki. Do zrobienia 10 fullek potrzebujesz 30 olbrzymów więc policzmy. Za 30 olbrzymów na avalonie dostaniesz 30 x 2,500 (średnia cena tych potek) = 75k Robiąc fullki wydasz na to około 10k na makrele ale 10 x 15000 = 150k !! Przynajmniej 50k więcej a przy dużej ilości fullek jest to na prawdę spory zarobek :D

Opublikowano

Chodzić na bb, na rajdy np.kurczak, cuba, grać w gry w ml, jeśli masz rodzinę to glac i rajdy, wypełniać ogłoszenia za nd.

Opublikowano

Witam. Mam luka 72lv. Daje rade zabrac spota na golebiach. Jak zarobic kase na amulety ochronne + te 200/500k na upy? Ja zarabiam na piorkach jakies 170 k dziennie. BB na moj lv na Enigmie to niewypaly. Mam wk +4 60j chcialbym wbic go do 9. Piorka to nie jest problem.

Zrobic nupa 40lv oraz robic nim cuby?

Czy bardziej nupa 60 lv / 50lv i robic nim bb?

Co ty mówisz , że na BB sa niewyapły S2 Enigma do dobry i ogarniety serwer ; ) i na bb +70 Jest ogar i sa winy na +80 masz np na 4 i 5 ch ogar i prawie ciagle win ;)

Jak ty mowisz ze BB to niewypal to popraw swoje eq sp i bd wypal dla cb ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...