Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Asine.pl - nowe tło logowania

Mastick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika po prostu psuje wzrok.

Nie podoba mi się, jeżeli postaracie się bardziej z grafiką to może przejdzie to logowanie.

Opublikowano

Przecież to niszczy wzrok i jest sklejone z gotowców więc lizanie dupy jest tutaj nie na miejscu chyba, że chcecie aby jego serwer odstraszał na samym wejściu :)
Za duża czcionka, postacie odstają strasznie od tła, duży kontrast wrzucony ogólnie na obraz i prawie wszystkie elementy tła można znaleźć na forum.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Postacie sa jakies " kulawe " 

A te " potluczone zolte szklo " w ogole tam nie pasuje

I tlo moim zdaniem jest za malo ostre

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jakość ssie.

Bg ssie.

Jedynie dzieki czemu wiem, ze to do metina to postacie.

W dodatku grafika z MPC, pls... takie coś nawet nie powinno mieć tu miejsca, mastick mastick...

Opublikowano

Przecież to niszczy wzrok i jest sklejone z gotowców więc lizanie dupy jest tutaj nie na miejscu chyba, że chcecie aby jego serwer odstraszał na samym wejściu :) 

Za duża czcionka, postacie odstają strasznie od tła, duży kontrast wrzucony ogólnie na obraz i prawie wszystkie elementy tła można znaleźć na forum. 

Znawco, nie grasz na tle logowania tylko na serwerze. Mi się osobiście podoba.. +.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Znawco, nie grasz na tle logowania tylko na serwerze. Mi się osobiście podoba.. +.

Wyraziłem swoją opinię na ten temat, jeżeli ja wchodzę na serwer i widzę taki shit to nawet mi się nie chce dalej tego włączać bo widać, że robota jest zrobiona na odpier*ol

a jeżeli na pierwszym kroku widzę coś zrobionego na odpierdol to reszta też nie może być idealna. 

Co do pracy zdania nie zmieniłem. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niestety nie podoba mi się , taka kupa z tego wyszła. Grafika wykonywana przez Damiana? 

Ale łap + za robote coś nowego :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...