Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ts nie działa

Anrvis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po ostatniej aktualizacji gdy próbuje wejść na jakiś serwer ts to wyskakuje : <22:31:04> Trying to resolve hostnamexxxl <22:31:08> Trying to connect to server onxxxl <22:31:13> Failed to connect to server Co mam dalej robic ? jeżeli serwer ts działa na 100%? <22:34:28> Trying to connect to server on 3xxx8 <22:34:34> Failed to connect to server ten serwer też działa a nie działa co jest ?

Opublikowano

Próbowałeś odinstalować Ts3? Jeżeli tak, to zrób to jeszcze raz tylko, że w %appdatat% wywal też folder TS3Client.

Potem zainstaluj z:

http://teamspeak.com/?page=downloads

Może też coś dziać się z serwerami. Spróbuj odinstalować całego ts'a i zobaczymy czy pomogło.

@edit

Próbowałeś wejść na serwery typu:

xxx

// DO MODERATORA

Szanowny Panie/Pani Moderatorze(ko) pragnę byście nie dawali mi % za link @up.Wiem, że jest to reklama, ale chcę po prostu pomóc koledze. Pozdrawiam.

Opublikowano

Próbowałeś odinstalować Ts3? Jeżeli tak, to zrób to jeszcze raz tylko, że w %appdatat% wywal też folder TS3Client.

Potem zainstaluj z:

http://teamspeak.com/?page=downloads
Może też coś dziać się z serwerami. Spróbuj odinstalować całego ts'a i zobaczymy czy pomogło.

@edit

Próbowałeś wejść na serwery typu:
txx
// DO MODERATORA

Szanowny Panie/Pani Moderatorze(ko) pragnę byście nie dawali mi % za link @up.Wiem, że jest to reklama, ale chcę po prostu pomóc koledze. Pozdrawiam.

To tak próbowałem all co tu napisałeś

i serwer xxx mi wchodzi.

a i prawdopodobnie przypadkowo zmieniłem sobie ip. bo miałem na pewnym serwie bana na ip
po tym jak weszłem w ustawienia neta klikłem coś 2 razy i mogłem już wejść na serwer gdzie miałem bana na ip. więc odpada blokada ip.

Zaraz zresetuje routera i powiem wam co dalej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...