Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bypassem

tiger6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem.(wiem ze to bezsensowny temat ale tylko tak moge uzyskac pomoc, po rozwiązaniu problemu mozecie go skasowac ;])

pobrałem bypassa m. in.: http://www.mediafire.com/?vv1cb25xbbw

i wiele wiele innych, jednak zaden nie działa

mam windowsa viste home premium, i gdy odpalam bypassa to albo zwyczajnie nei działa, albo wyskakuje w grze w oknie czatu napisy na zółto i nie moge wejsc do zadnego rooma, poniewaz za kazdym razem pojawia sie ten komunikat ;/

Pomóżcie prosze..

Co wy k**** macie z tymi gwiazdkami. Myślicie że jak macie 5 gwiazdek to tak jakbyście wygrali 6 w totolotka. Niech ja k**** zobaczę jeszcze jakąś sygnaturkę z czymś takim: ,,Daj mi 5 gwizdek plsssss" to od razu ode mnie 1 gwiazdka :D:D Kto tak samo jak ja uważa niech ustawi sobie taki sam podpis.

a tak poza tym to moje gg 10534317

Opublikowano
ja też mam Viste

wiesz co zrób, uruchom bybasa jako administrator to napewno pomoże

tak wiem zawsze przy hakach tak robie i bypassa tez ale nic...tak jakby ten bypass blokował mi punkbustera ale az tak ze on nie moze zaktualizowac warrocka zeby moznaby poprostu grac... hmmm juz nie wiem o co chodzi..

Co wy k**** macie z tymi gwiazdkami. Myślicie że jak macie 5 gwiazdek to tak jakbyście wygrali 6 w totolotka. Niech ja k**** zobaczę jeszcze jakąś sygnaturkę z czymś takim: ,,Daj mi 5 gwizdek plsssss" to od razu ode mnie 1 gwiazdka :D:D Kto tak samo jak ja uważa niech ustawi sobie taki sam podpis.

Opublikowano

zrób tak odpal wr następnie wejdź do rooma zacznij grę , a teraz zminimalizuj warrocka odpal bypassa i potem hacka może zadziała...;p

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano
a ja za to jak wlacze baypassa i wejde na jakis serwer to po chwili dostaje kicka od pb -.-

tez to mam...wszystko zlewa sie w jedno...ale mam 1 rade

GRAJCIE BEZ CZITÓW ;D

Opublikowano

Zaktualizuj pb....

A nastepie uruchom wr , wejdz do rooma , wlacz bypassa ktorego masz i sie ciesz ..

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

• Dodaj nową pozycję...