Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] GM/TGM - Pixel :>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Zacznę od przedstawienia się:

- Dawid

- 17 lat

- Lubuskie

- Przeważnie gram pod nickiem Pixel

Doświadczenie:

W metina pierwszy raz zacząłem grać kiedy były tylko 3 serwery, była to dla mnie świetna zabawa, najlepsze czasy... potrafić tylko biegać i bić :D Z czasem nabrałem doświadczenia, dziś bez żadnego wahania mogę powiedzieć, że jestem doświadczonym graczem. Największe osiągnięcia na PL to: 90 Lv, 87 Lv, 84 Lv, na PL troszkę sobie zarobiłem C:

Doświadczenie na serwerach prywatnych:

Na serwerach prywatnych pogrywam już z 3 lata może więcej.

Przez ten czas miałem okazję nie raz sprawdzić się jako TGM/GM/GA/SA

Serwery, na których byłem w administracji: FantastyAge, OtherWorld2, Vestalia, Vendetta, Azathia [GM]/[GA]Pixel

Jako GM mogę pomagać na serwerze standardowo w grze oraz częściowo w sprawach technicznych: Tj. głównie zabawa w mysql, zawsze lubiłem siedzieć godzinami w tych tabelkach, które śniły mi się czasem po nocach :D

Db, do rzeczy:

Mogę zająć się stworzeniem całego systemu ulepszeń

Edycja Cen/Cen sprzedaży itemów

Edycja wartości przedmiotów tj. np. deff, dmg, a następnie przeniesieniem wszystkiego do item_proto clientowego ;3

NIE, NIE JESTEM TECHNIKIEM :3

Kontakt ze mną jest łatwy:

posiadam GG, TS3, Skype, Fb

******************************************************************************************************************************

- Głos po mutacji - wiadomka

- Pisownia - bezproblemowa *ortografia, interpunkcja

Jeśli będzie potrzeba jestem w stanie dołożyć się, gdy nie starczy na opłacenie chociażby maszyny (Ale nie mam zamiaru też zakupić jej sam w 100%)

******************************************************************************************************************************

Jeśli ktoś znalazłby dla mnie miejsce w Teamie chętnie się gdzieś przykulam :)

możliwości skontaktowania się ze mną:

PW tutaj, wiadomość w temacie, GG: 979775

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...