Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] depresja!

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o3G4jNG.png

tak jak wyżej !! - mam platynkę 1 i wyświetla się to wszystko na zielono i dostaję po +6 w plat 1 czemu??

Opublikowano

Sprawdzają Cię czy nadajesz się do następnej ligi,pewnie dostajesz po 6 i tracisz coś podobnie.

A co do samej strony to się nią nie sugeruj.

Opublikowano

Ogólnie, temat bez sensu, powinien polecieć warn, w mojej skromnej opinii. Nie ma się co dziwić, większosc graczy dostaje tyle LP gdy jest tak wysoko.

Dodatkowym wyjasnieniem może być fakt, że masz niskie mmr. + nie sugerowałbym się jakąs dziwną stronką. :)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Dobra temat do zzamknięcia pozdro

• ░░░░░░░░░░░░░░卐░░░░ ░░░░▓▓▀▀......▓▄▒▒░░卐░ ░░░▀░░░░░░▀▀▀....▄▒░░░░ ░░▌░░░░░░░░░░░▀...▓▒░卐░ ░▌░░░░░▄▄▄░░░░░░▐.▓▒░░░ ░▄▓▀.▌░▀..▀▒▄░░░▐▓▓▓▒卐░ ░.▌░░░░░▀▒░░░▀░░░▐▓▒▒░░ ░▌▀▒▄▄░░░░░░░░░░░░░▄▒░░ ░▒▄.....▌▒▒░░░░░░░▒▌▒卐░ ░░▓.....▄▒░▒▒▒░░░░░▐░░░ ░░▒▀▓▒░░░░░░░▒▒░▒▒▒▄░卐░ ░░▓▒▒▒░░░░░░▒▒▒▒▒░▓░░░░ ░░....▄▄▄▄▓▓▓▒▒░░▐░░卐░ ░░░▀......▓▒▒▒▒▒░▐░

Opublikowano

Przecież ty jesteś w brązie, tak więc kogo ty chcesz oszukać?

top@ żeby nie było spamu, bo jesteś słaby i cię testują.

Opublikowano

Dobra temat do zzamknięcia pozdro

• ░░░░░░░░░░░░░░卐░░░░ ░░░░▓▓▀▀......▓▄▒▒░░卐░ ░░░▀░░░░░░▀▀▀....▄▒░░░░ ░░▌░░░░░░░░░░░▀...▓▒░卐░ ░▌░░░░░▄▄▄░░░░░░▐.▓▒░░░ ░▄▓▀.▌░▀..▀▒▄░░░▐▓▓▓▒卐░ ░.▌░░░░░▀▒░░░▀░░░▐▓▒▒░░ ░▌▀▒▄▄░░░░░░░░░░░░░▄▒░░ ░▒▄.....▌▒▒░░░░░░░▒▌▒卐░ ░░▓.....▄▒░▒▒▒░░░░░▐░░░ ░░▒▀▓▒░░░░░░░▒▒░▒▒▒▄░卐░ ░░▓▒▒▒░░░░░░▒▒▒▒▒░▓░░░░ ░░....▄▄▄▄▓▓▓▒▒░░▐░░卐░ ░░░▀......▓▒▒▒▒▒░▐░

tak się bawić nie bedziemy co ty tu sobie urzązasz takie rzeczy to do rodziców a nie swastyki jakieś tu piszesz ciekawe czy taki mądry w realu byś był co powiesz mi to w twarz ????

sydno_eune_13_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...