Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]LoL replay/recorder

Xshiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to nigdy mnie to nie interesowało i teraz postanowiłem ten program sprawdzić, ale podobno już nie działa. Czy to prawda? I czy to jest jeden program lub dwa różne? Bo jest niby do nagrywania powtórek z gry, ale także do oglądania innych, gdy nie mamy ich w znajomych.

PS: Starego tematu nie znalazłem. Mam nadzieję że tutaj znajdę odpowiedź na moje pytanie.

Opublikowano

Tak działa,jest to jeden program zawierający opcję record oraz repaly.

Jest to coś podobnego do frapsa(tylko nie zżera tyle pamięci),do tego możesz odtworzyć mecze innych,którzy właśnie nagrywają swoje gry tym programem.

Opublikowano

Pobrałem go ze strony www.leaguereplays.com/download/ . Zainstalowałem i coś tam pisze, że nie działa w wersji 1.0 i older. Nie wiem o co chodzi, a potem zaczął coś pobierać. Był odnośnik do NA Client, który zajmuje 2gb.

Mógłbyś napisać, skąd pobrać całość i jak skonfigurować?

Opublikowano

Powiem w skrócie ze kiedyś bawilem się w ten programik, podziałał 1 MSC a potem nie mogłem odtwarzać powtórek, ogólnie nie wiem czy tylko mi ale program jest strasznie niedopracowany, po wyjściu patcha stare powtórki się bugguja i wywala błędy, czyli huj nie robota

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Przestańcie hejcic ten program. Sam go używałem i działał świetnie, z tym że teraz wyszła aktualka lola, a oni cos się spóźniaja z aktualizacją programu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...