Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Grafiką Mw2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może wie ktoś co jest grane i jak to naprawić. Więc włączam cod'a pogram z jakieś 5-10 min i nagle obraz się zacina po chwili wraca lecz zamiast napisów widzę jakieś zamazane kwadraty i prostokąty a czasami to w ogóle obraz nie wraca i muszę reset komputera robić. Próbowałem zmniejszać grafikę lecz to nie działa. Sprzęt spełnia wymagania maximum gry. Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Może wie ktoś co jest grane i jak to naprawić. Więc włączam cod'a pogram z jakieś 5-10 min i nagle obraz się zacina po chwili wraca lecz zamiast napisów widzę jakieś zamazane kwadraty i prostokąty a czasami to w ogóle obraz nie wraca i muszę reset komputera robić. Próbowałem zmniejszać grafikę lecz to nie działa. Sprzęt spełnia wymagania maximum gry. Z góry dziękuje za pomoc.

Spróbuj zainstalować sterowniki to karty graficznej.PPM na Mój komputer---> właściwości--->Sprzęt---> Karta graficzna

Opublikowano

wiesz jak to naprawić włóż 1 dysk cd od cod 4 mw2 i tam jest Pomoc czy coś takie i na strone ci wejdzie i w dział grafika weź i tam będzie do pogrania serownik i zadziała wszystko

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...