Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się kupować Battlefield 3

LubieLopaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, nie warto kupować bf3 bez premium.

Jeśli twój komp spełnia wymagania i masz hajs to kupuj BF4 ;)

Opublikowano

Możesz kupić BF3 bez premium na promocji za 20 zł. Ja gram bez premium i gra mi się dobrze. :)

Według mnie wydatek 20 zł to nic i opłaca się a jak masz do wydania jakieś 100 czy więcej to kup bf4 jak będzie na promocji. :D

Opublikowano

Za miesiac dostaje nowy PC. Na obecnym raczej w bf'a bym sobie nie pogral wiec to bedzie jakby pierwszy kontakt z taka typu grą. A poza tym slyszalem ze bf4 ma jeszcze duzo bugow itp.

Opublikowano

BF3 to najgorsza część z serii, zrobiona pod parę durnych efekcików typu wieża na granicy kaspijskiej, pełna bugów, z klaustrofobicznymi mapami, wyciętym komendantem i z pseudo-super destrukcją która pozwala na zniszczenie 1 szopy na mapę.

BF4 też nie jest najlepszy ale i tak już teraz jest o wiele lepsze od trójki, jak już masz kupować 3 to kup do 30zł bo za więcej się kompletnie nie opłaca

LOL

Opublikowano

Moim zdaniem Bf4 to ... shit. niby grafa i tryb levolution ratują bfa ale te kolory niezbyt przyjemnde dla oka [w porównaniu do bf3]Dodatki... mapy z bf3 w dodatkach.

Nie polecam bf4. Niby jest lepszy ale większe wymagania. Moim zdaniem aktualnie Bf3 lepszy :) Gdybym miał wybrać Bf3 vs. bf4 to wybrałbym Bf3. Niby mało graczy gra w bf3 ale ostatnio byłem na jednym z serwerów w kolejce jako 10-12 :D

xxx

Opublikowano

Niedawno był za darmo BF3, na którego sie załapałem. Jak i większość osób.
Ale jak masz hajsy i kompa to kup sobie BF4, jeśli nie masz tego i tego To bf3 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...