Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pobieraniem i odpaleniem gry

duchu2233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam pewien irytujący problem..

Przedstawię to w ten sposób:

Około 2 miesiące temu włączyłem grę, nie chciała odpalić przez tydzień ( i dłużej ) ani nic. Więc ją postanowiłem odinstalować. Odinstalowałem ją i nie mogę jej teraz pobrać. <--O co chodzi? Chodzi oto że jak wchodzę w pobierz grę to jest tak że : Jeśli nie w ciągu 15 sekund nie zaczęło się pobieranie: kliknij tutaj ( wiecie o co chodzi )

no i klikam to kliknij tutaj i nadal nic, nie chce się zacząć pobierać ani nic. Czasem jest tak że jak w to klikne to z powrotem kieruje mnie na tą samą strone pobierania :(

Druga sprawa: Znalazłem ( nie usunięty jednak ) setup_nfsw. Wchodzę w to i gra się instaluje tylko że później jeszcze te patche powinny być a nic nie wyskakuje. Wchodzę w ikonę nfsw żeby zaczęło się pobieranie i nic mi nie wyskakuje , żadne okno , nic w ogóle .

Jeśli ktoś miał taki problem , wie jak to rozwiązać to bardzo proszę o odpisanie w tym temacie , będę wdzięczny , oczywiście jeśli będzie rozwiązanie +

w razie potrzeby wstawie krótki filmik lub screen shoty

Opublikowano

Zaktualizowałem .Net Framework na 4.5 i nadal jest to samo taka sama sytuacja, nowej instalki nie da się pobrać ; zainstalowanej gry nie da się uruchomić

Opublikowano

Zaktualizowałem .Net Framework na 4.5 i nadal jest to samo taka sama sytuacja, nowej instalki nie da się pobrać ; zainstalowanej gry nie da się uruchomić

Świeża instalka ze strony NFSW:

http://www23.zippyshare.com/v/12809893/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/0584a7316128221bd47a5071e2e54973b4dc24c740af58edc959c114df697413/analysis/1385837545/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nadal nic. Wyskakuje proces tego tak jak na zdjęciu i po chwili znika i nic się nie dzieje. Próbowałem pobrać przez inne przeglądarki i nic :(

Zna ktoś rozwiązanie ?? :(

post-783818-0-63860800-1385841032.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...