Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z laptopem :( Pomocy

Adrian9923

Pytanie

Opublikowano

Witam

Od pewnego czasu mój laptop co jakiś czas ( kilka sekund/minut) zawiesza się na kilka sekund. Np gdy przeglądam internet nagle nie mogę nic zrobić, nie mogę ruszać myszką, pisać.

Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną. Mam na niego jeszcze gwarancję . Dodam że niedawno go oddawałem bo na ekranie były niebieskie kropki ale to naprawili...

Proszę o pomoc

mój sprzęt:

http://www.samsung.com/pl/consumer/pc-peripherals-prtinters/ultra-mobile-pc/essential/NP350E7C-S07PL

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm a da się jakimś innym sposobem sprawdzić tą temperaturę ? Dzisiaj zauważyłem (może to tylko przypadek) że gdy laptop jest podłączony do ładowania to się tak nie zacina, jak chodzi na baterii to już tak.

Opublikowano

Podaj temperatury jakie masz podczas grania jeżeli powyżej 40* spróbuj je obniżyć przez np. podstawkę z wiatrakami lub wymianą pasty termoprzewodzącej. Jeżeli to nie pomoże to nie mam pojęcia.

60vprg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...