Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie filmów CrossFire.

P_Michal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Założyłem ten temat, aby zapytać Was czym nagrywać crossfire i czy mógłbym w ogóle to robić. Oto co siedzi wewnątrz mojej maszyny:
- Procek: AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz
- Płyta: ASRock 970DE3
- Ram: 2x4gb DDR3 GOODRAMPLAY 1600MHz
- Grafika: VGA MSI R6770 1024mb GDDR5 128b
- Dysk prawie czysty 500gb

Nagrywałem Frapsem i drastycznie spadały mi fpsy. Uniemożliwiało mi to gre zupełnie. FPSY na clanówkach ze 170 spadały na około 60-70 (bez limitu FPS) i gra klatkowała strasznie. Jakieś rady, pomysły? Chciałbym również nagrywać TS3, ale fraps to chyba potrafi więc to bez różnicy. Filmy być może będę wstawiał na YT, ale to tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji.

Opublikowano

Ogarnij sobie program Action od firmy Mirillis, znacznie mniej zabiera fpsy niż Fraps i zajmuje znacznie mniej miejsca na dysku niż Fraps a w niczym nie odbiega od niego jeżeli chodzi o jakość nagrywania, również ma wbudowane nagrywanie dźwięku :)

Opublikowano

Jest jeszcze wiele innych programów

• Bandicam
  • GameCam (licencjonowany - wersja darmowa nagrywa 45 sec)
  • MSI After Burner

Action bardzo dobry, ale już niestety nie kompatybilny z CF'em, XTrap wywala prze niego.

Opublikowano

Ostatnio nagrywałem CF'a właśnie programem Action, pare miesięcy temu wykrywał mi go x-trap ale ostatnio mogłem nagrywać nim bez żadnych problemów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...