Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wybić się na yt

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz nagrywać i opowiadać ciekawie, a nie jak większość monotonnie i bez sensu. Moim zdaniem każda gra przyciągnie widzów.

Opublikowano

Z wypowiedzią nie ma problemu, konkursy krasomowcze xD ale co najbardziej opłaca się nagrywać

Opublikowano

Gdyby był na to poradnik to nagle wszyscy by się wybili co logicznie jest nie możliwe bo nikt nikogo w rzeczywistości by nie oglądał dlatego musisz sam zastanowić się co robisz najlepiej, na czym się znasz i co możesz pokazać ludziom. Zadając takie pytanie pokazałeś nam, że nie nadajesz się (na chwile obecną a to może się zmienić) do kręcenia filmów. Czemu? Bo nawet nie wiesz czego chcesz. Nagrywać tylko po to aby się wybić.

Dobrym wspomagaczem jest współpraca z innymi youtuberami którzy mają podobną ilość widzów co ty. W ten sposób reklamujesz kogoś a w zamian on reklamuje ciebie i obu wam się to opłaca. Najlepszą formą współpracy jest nagranie wspólnej serii filmów.

Nie ma przepisu na oryginalność. Jeśli nie umiesz wymyślić to znaczy, że nie jesteś oryginalny a to z kolei oznacza, że nie masz po co nagrywać.

Opublikowano

Up poprostu mam pomysly, ale nie eiem co wybrac gry czy vlogi i pytam co wolicie oglądać mam kilku znajomych po 1/10 k subow

Opublikowano

Jak gry to zapewne sprzęt za kilka tysięcy... pomysł na kanał, orginalność, nikt nie lubi 9 letnich dzieci kopiujących ''sławnych'' youtuberów ze ;>>

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Nie ma przepisu na dobry kanał.

Musisz po prostu zrobić 'to coś'. Coś, co ludzi rozkręci, że się im spodoba - musisz kreatywnie pomyśleć.

Im lepsze filmy, w lepszej jakości, nie ważne o czym, byleby było ciekawe - przejdą zawsze.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jak twoim celem jest wybicie się, to bardzo chętnie wybiję Ci zęby ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...